У Херсоні стартував ІІІ Відкритий кубок Федерації футболу АР Крим

Змагання проводить Федерація футболу АР Крим під егідою ФФУ. Переможцем двох попередніх розіграшів був «Мир» із Горностаївки.

Як зазначають організатори, мета, яку вони переслідують, — допомогти командам у підготовці до весняного циклу офіційних турнірів, сприяти підвищенню якості навчально-тренувальної роботи та спортивної майстерності футболістів. Загалом же змагання є частиною масштабного проекту з розвитку футболу в Україні та підтримки переселенців з анексованого Криму та окупованої частини Донбасу, одним з етапів реалізації державної політики у сфері фізичної культури та спорту.

Фото прес-служби ФФУ

Цього року, як і попереднього, у Відкритому кубку Федерації футболу АР Крим беруть участь вісім колективів, які на першому етапі розділені на два квартети. Після одноколового турніру переможці груп розіграють головний приз, а володарі других місць зійдуться в поєдинку за бронзу.

У суботу та неділю були зіграні матчі першого туру в групах. 10 березня також відбулося відкриття турніру. Голова Херсонської обласної федерації футболу Андрій Гордєєв, виступаючи на урочистій церемонії, привітав учасників та зазначив: «Цей спортивний захід дуже важливий, адже не лише популяризує здоровий спосіб життя, а й є одним зі шляхів деокупації Криму. Через гру у футбол хлопці демонструють свою позицію, що Крим — це Україна. Упевнений, що незабаром півострів повернеться в лоно України».

Фото прес-служби ФФУ

ІІІ Відкритий кубок Федерації футболу АР Крим

09.03.2019

Група «Б»

«Енергія» (Нова Каховка) — «Хлібороб» (Нижні Торгаї) — 1:1

«Мир» (Горностаївка) — «Кронау» (Високопілля) — 3:0

10.03.2019

Група «А»

«Таврія» (Сімферополь) — «Таврія» (Новотроїцьке) — 1:2

«Кристал» (Херсон) — «Дружба» (Новомиколаївка) — 5:1

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.03.2019 22:30

Відкритий кубок Федерації футболу АР Крим: у турнірі вперше переміг херсонський «Кристал»

Головний приз змагань виборов «Кристал», який у фіналі здо...

14.03.2019 21:21

Відкритий кубок Федерації футболу АР Крим: зіграні матчі групового етапу

Головний приз розіграють «Кристал» і «Мир», у...

Підписатися на новини