Андрій Павелко нагородив переможців турніру кращих дівочих команд Дніпропетровщини

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко побував із робочим візитом у Дніпрі. Під час відвідин міста разом із першими віце-президентами ФФУ Олегом Протасовим і Вадимом Костюченком та головою Комітету національних збірних команд ФФУ Мироном Маркевичем керівник федерації проінспектував хід будівництва двох нових об’єктів комплексу «Олімпійські резерви» й узяв участь у церемонії нагородження переможців змагань серед найсильніших дівочих команд області.

Фото прес-служби ФФУ

У Дніпрі представники ФФУ ознайомилися з ходом будівництва залу ігрових видів спорту та Олімпійського дому, які зводяться на території сучасного багатофункціонального спорткомплексу «Олімпійські резерви». Нагадаємо, що цей об’єкт після комплексної реконструкції було відкрито у 2017 році, і зараз тут діє велике футбольне поле, міні-поля й легкоатлетична зона, де щодня займаються сотні дітей, юнаків та молодих професіональних спортсменів. Під час свого візиту керівники федерації поспілкувалися з маленькими вихованцями місцевої ДЮСШ та вручили їм подарунки — нові футбольні м’ячі.

Фото прес-служби ФФУ

Також Андрій Павелко, Олег Протасов, Вадим Костюченко й Мирон Маркевич стали гостями турніру, в якому брали участь вісім дівочих команд Дніпропетровської області. Змагання проходили в новому комплексі «Слобожанщина», який було відкрито лише нещодавно. «Своїм спортивним прикладом ви ламаєте поширений у нашому суспільстві стереотип про те, що футбол — це виключно чоловічий вид спорту. Адже перш за все це — один із найпопулярніших видів спорту в усьому світі. Футбол не ділить людей за гендерними чи іншими ознаками, а об’єднує й допомагає знаходити нових друзів. Фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА, який відбувся минулого року в Києві, став чудовим прикладом того, яких професійних висот допомагає досягнути футбол, і я щиро бажаю вам підкорити ці вершини! Перемагайте і зростайте успішними!» — звернувся до учасниць змагань Андрій Павелко.

Фото прес-служби ФФУ

Після завершення турніру дівчата отримали від керівників ФФУ заслужені нагороди та подарунки.

Фото прес-служби ФФУ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини