Тарас Степаненко та Ірина Кочнєва — зіркові гості першого івенту в ТРЦ Lavina Mall!

8 березня в найбільшому торговельно-розважальному комплексі країни Lavina Mall відбудеться перша зустріч футболістів збірних України з уболівальниками в рамках нового проекту — «Зірковий гість».

Гостями першого заходу стануть гравець національної збірної України Тарас Степаненко та гравець національної жіночої збірної України Ірина Кочнєва! Початок зустрічі з футбольними зірками — о 15.00!

«Мені надзвичайно приємно розділити святковий весняний день із гостями ТРЦ Lavina Mall, адже вболівальники — найкраща мотивація для нових перемог, і зустріч із ними — це можливість отримати неймовірний заряд позитиву, поділитися враженнями та побажаннями і просто провести час у дружній атмосфері. Тож до зустрічі у Lavina!» — сказала Ірина Кочнєва.

«Зустріч з уболівальниками — найважливіший захід для кожного спортсмена. Саме ви — наш стимул та натхнення. Ви підтримуєте нас у найскладніші моменти, радієте перемогам та досягненням. І мені надзвичайно приємно, що 8 березня в ТРЦ Lavina Mall ми зможемо розширити формат нашої взаємодії, ставши ще ближчими! Дружнє спілкування, конкурси, призи та майстер-класи — і, звісно ж, вітання для наших представниць чарівної статі! Чекаю на вас!» — зазначив Тарас Степаненко.

Нагадаємо, що «Зірковий гість» — захід, у межах якого вболівальники мають ексклюзивну можливість стати ближчими до улюблених футболістів! Під час зустрічей усі гості Lavina Mall зможуть поставити питання гравцям збірної, взяти автографи, сфотографуватися, виграти призи та подарунки й чудово провести час у спортивній атмосфері з футбольними зірками!

Перша зустріч відбудеться 8 березня (початок — о 15.00).

Адреса: м. Київ, вул. Берковецька, 6д (Новобіличі).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.06.2019 22:38

До Дня захисту дітей УАФ провела «Фестиваль футболу BLOKHIN CUP-2019»

Сьогодні, 2 червня на полях НТК ім. В. Баннікова з ініціативи президен...

15.05.2019 17:07

Напередодні фіналу Кубку України в Запоріжжі відбулося нагородження учасників футбольного фестивалю

Запоріжжя живе футболом. Напередодні фінального поєдинку Кубку Ук...

13.05.2019 21:20

Іспити для кандидатів на отримання свідоцтва постійного посередника відбудуться 21 червня

8 травня відбулося засідання комітету з питань статусу та трансфе...

10.04.2019 16:25

До уваги ЗМІ! 13 квітня відбудуться матчі першого розіграшу BELANOV CUP

У суботу, 13 квітня стартує спільний проект Федерації футболу Укр...

Підписатися на новини