Олександр Зінченко: «Професіонал сприймає ситуацію такою, якою вона є»

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко дав невелике інтерв’ю офіційному сайту свого англійського клубу «Манчестер Сіті».

«Коли у 2016 році я приєднався до «Манчестер Сіті», дуже хотів залишитися в команді, — цитує українця mancity.com. — Але було прийняте рішення, що для мене буде краще поїхати в оренду до голландського ПСВ. Чесно кажучи, це був важкий період. Я не мав достатньо ігрової практики. Засмучувався. Утім, згодом зрозумів, що не варто цього робити. Професіонал сприймає ситуацію такою, якою вона є. Тільки так можна вдосконалюватися.

Наприкінці сезону-2015/2016 у мене була травма, а потім я поїхав разом зі збірною України на Євро-2016.

Через декілька днів після закінчення чемпіонату я приїхав до «Манчестер Сіті». Не мав часу на повноцінний відпочинок. Було складно, але це теж необхідний для розвитку досвід. Я продовжую вчитися.

У «Манчестер Сіті» неймовірно дружні відносини між гравцями. Дуже приємно перебувати в такому чудовому колективі. Ми завжди допомагаємо один одному під час підготовки до матчів та поєдинків».

Додамо, що в цьому сезоні Олександр Зінченко провів у складі «Манчестер Сіті» 17 матчів, забив один м’яч та віддав чотири результативні передачі.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.03.2024 11:15

Гвардійці збірної України. Ювілей Олександра Зінченка

Після двох березневих поєдинків збірної України в плей-оф відбору Євро...

25.03.2024 12:30

Олександр Зінченко: «Ісландці люблять грати в чотири захисники й діяти на контратаках»

Півзахисник національної збірної України Олександр Зінченко поділився...

13.03.2024 01:05

«Арсенал» Олександра Зінченка вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів англійський «Арсенал...

Підписатися на новини