Тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола: «Можу лише подякувати Олександру Зінченку»

На прес-конференції, що була присвячена сьогоднішньому домашньому матчу 28-го туру англійської Прем’єр-ліги з «Вест Хемом» (початок — о 22.00 за київським часом), головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола не оминув своєю увагою теми гри футболіста збірної України Олександра Зінченка.

«Зінченко — неймовірний футболіст, — цитує Гвардіолу офіційний сайт «Манчестер Сіті». — Він продемонстрував мені цінність людських якостей у футболістів. Так, на початку сезону міг піти з команди, але жодного разу, на жодному з тренувань я не бачив його засмученим. Він посміхається й наполегливо працює.

Деякі футболісти намагаються продемонструвати мені своє розчарування. Але Зінченко — повна їхня протилежність. Гадаю, коли людина так поводиться, то завжди гратиме добре.

У Зінченка буде довга кар’єра. Сподіваюся, в «Манчестер Сіті». Можу лише подякувати йому. Усі мають вчитися в Олекса. Він заслуговує на те, аби бути там, де він зараз».

Додамо, що в цьому сезоні Олександр Зінченко вже встиг виграти з партнерами по «Манчестер Сіті» Кубок англійської ліги. На його рахунку 16 матчів, забитий м’яч та чотири результативні передачі в сезоні.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.03.2024 11:15

Гвардійці збірної України. Ювілей Олександра Зінченка

Після двох березневих поєдинків збірної України в плей-оф відбору Євро...

25.03.2024 12:30

Олександр Зінченко: «Ісландці люблять грати в чотири захисники й діяти на контратаках»

Півзахисник національної збірної України Олександр Зінченко поділився...

13.03.2024 01:05

«Арсенал» Олександра Зінченка вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів англійський «Арсенал...

Підписатися на новини