Друга ліга: затримка лише за «Таврією-Сімферополь»...

Нарешті з’явилася визначеність в історії з реконструкцією стадіону «Авангард» у Рівному.

Отже, згідно з договором між підрядною організацією й замовником роботи повинні розпочатися вже 25 лютого й завершитися не пізніше 21 травня 2021 року. Увесь цей час футболісти місцевого «Вереса» змушені будуть виступати на одній з арен області. До речі, у ці дні команда з Рівного бере участь у традиційному турнірі на призи мера Івано-Франківська й уже пробилася до півфіналу. Також боротьбу за нагороди продовжують місцеве «Прикарпаття» та «Минай» і «Калуш».

«Містяни» вже визначилися з асистентами нового головного тренера Андрія Нестерука. Ними стали Андрій Лахнюк та Юрій Кисилиця, які раніше працювали в коломийському «Покутті». Що ж до лідера групи «А», «Миная», то лави закарпатців поповнили досвідчені півзахисники Артур Карноза з «Чорноморця» та Володимир Страшкевич, відомий за виступами в «Карпатах», «Полтаві» й «Волині».

З-поміж команд групи «Б» продовжує відпочивати лише «Таврія-Сімферополь». Непокоїть, що її лави вже залишили всі провідні виконавці, але будемо сподіватися, що підопічні Сергія Шевченка не зійдуть із турнірної дистанції.

А от клуби, що перебувають у чільній групі, чітко дотримуються графіку запланованих контрольних поєдинків. Зокрема, фаворит, «Кремінь», намагається проводити спаринги із суперниками, старшими за рангом. І слід віддати належне підопічним Ігоря Столовицького, які підтверджують серйозність своїх намірів підвищитися в класі: після двох звитяг над «Зіркою» вони здолали опір ще однієї першолігової команди — «Гірника-Спорт».

У контрольному матчі з «Енергією» херсонець Антон Брижчук тричі змушував капітулювати воротаря новокаховців. Фото www.mfckrystal.com

Радують своїх уболівальників і футболісти «Кристалу». Після перемог над МФК «Миколаїв» та «Гірником» із Кривого Рогу херсонці по ходу матчу з новокаховською «Енергією» двічі поступалися в рахунку, проте таки схилили шальки терезів на свій бік — 5:2. Героєм цього протистояння став нападник «Кристалу» Антон Брижчук, який оформив хет-трик.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
17.04.2024 16:55

Друга ліга. «ЮКСА», «Дружба» та «Чайка» перемагають, а «Звягель» зміцнює тренерську ланку

Відбулися поєдинки 24-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

13.04.2024 12:00

Друга ліга. ФК «ЮКСА» не скористався нагодою відірватися від переслідувачів

Відбулися поєдинки 23-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

07.04.2024 17:43

Друга ліга. Аргументи ФК «ЮКСА» у Звягелі виявилися вагомішими

У 22-му турі чемпіонату другої ліги сьогодні в епіцентрі уваги були ві...

31.03.2024 16:01

Друга ліга. «Чайка» перервала переможну серію «Звягеля»

Відбулися поєдинки 21-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

Підписатися на новини