Ігор Бєланов: «Якісна підготовка маленьких футболістів — запорука виховання майбутніх зірок»

Минулими вихідними до вихованців Дитячої футбольної академії ФФУ завітав видатний ветеран футболу, володар «Золотого м’яча»-1986 Ігор Бєланов.

Ігор Іванович приїхав до юних футболістів одразу після повернення з Риму, де він брав участь у роботі 43-го Конгресу УЄФА в статусі спостерігача. Бєланов переглянув тренування та спаринг маленьких учнів академії, а також вручив дітлахам сувеніри на згадку.

«Я завжди з великою радістю відвідую тренування та матчі маленьких футболістів, адже тут позитивні емоції б’ють через край. Крім того, це унікальна нагода поспілкуватися з майбутніми зірками українського футболу, а я впевнений, що вони тут точно є», — розповів після спілкування з дітьми Ігор Бєланов. За його словами, зараз для керівництва ФФУ основне — це організація якісного процесу тренувань юних талантів. «Радий, що у ФФУ є розуміння важливості цього завдання, і вже зроблено чимало для того, аби якомога більше дітей та підлітків могли займатися футболом. Адже якісна підготовка маленьких футболістів — це запорука виховання майбутніх зірок», — підкреслив володар «Золотого м’яча»-1986.

Фото прес-служби ФФУ

Цього дня вихованці Дитячої футбольної академії ФФУ зіграли спаринг з однолітками, які є вихованцями ФК «Ніка» (Київ). Обидві команди продемонстрували чудову гру та створили надзвичайно дружню та веселу атмосферу в залі. Після завершення матчу маленькі футболісти мали змогу поспілкуватися з Ігорем Бєлановим, отримали від нього в подарунок сувеніри та зробили фото на згадку.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
30.11.2021 00:09

Аргентинець Ліонель Мессі став володарем «Золотого м’яча»-2021

Сьогодні в Парижі аргентинського нападника французького «ПС...

11.08.2019 15:38

Сьогодні виповнюється 40 років із дня трагічної загибелі футболістів «Пахтакору»

11 серпня виповнюється рівно 40 років із дня страшної трагедії, що ста...

01.03.2019 16:07

ФФУ та Ігор Бєланов започатковують новий футбольний турнір для дітей

У Будинку футболу відбулася робоча нарада з обговорення нового проекту...

Підписатися на новини