Сергій Попов: «Хочу спробувати себе у професіональному клубному футболі й щиро вдячний ФФУ за тренерський досвід, який я отримав в юнацьких збірних»

Головний тренер юнацької збірної України U-19 Сергій Попов прийняв пропозицію ФК «Зоря» Луганськ та залишає свою нинішню посаду. Досвідчений наставник прокоментував своє рішення офіційному сайту ФФУ.

«Насамперед хочу подякувати керівництву Федерації футболу України та моїм колегам, з якими працював у тренерському штабі юнацьких збірних протягом більш ніж трьох років, — сказав Сергій Попов. — З приємністю згадую надзвичайно цікавий і насичений шлях, який ми пройшли разом із колегами-тренерами й футболістами 2000 року народження — від фінальної частини чемпіонату Європи 2017 року в Хорватії до виходу до еліт-раунду чемпіонату Європи-2019. Цей шлях був сповнений неповторних та яскравих миттєвостей, які залишаться в моєму серці назавжди. Тому рішення залишити посаду головного тренера збірної далося мені дуже нелегко. Я отримав гарний досвід та мав змогу спостерігати за якісним зростанням юних футбольних зірок України».

«Однак сучасний футбол ставить дуже високі вимоги, як перед гравцями, так і перед тренерами, — вважає Сергій Попов. — Зокрема, це необхідність безперервного саморозвитку. Звичайно, бути тренером юнацької збірної — це одна з найвищих сходинок у кар’єрі будь-якого наставника. Але на даному етапі я хочу спробувати себе та застосувати тренерський досвід у професіональному клубному футболі. Тому й вирішив погодитися на пропозицію ФК «Зоря» Луганськ. Упевнений, що наші юнацькі збірні мають величезний потенціал і чимало класних гравців, які невдовзі підсилять головну команду країни. Майбутній початок підготовки збірної U-19 до еліт-раунду відбору Євро-2019 — це гарна можливість для продовження росту команди. Бажаю моїм вихованцям успіхів та високих досягнень у майбутньому і ще раз дякую ФФУ за співпрацю!»

НОВИНИ ПО ТЕМІ
03.01.2019 17:22

U-15: наймолодша збірна України розпочне свою роботу в лютому

У лютому вперше збереться нова юнацька збірна України (футболісти не с...

07.12.2018 12:31

Сергій Попов: «У команди Італії буде перевага перед іншими збірними нашої групи»

У швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування еліт-раунду чемпіонату Є...

16.10.2018 19:03

U-19: юнацька збірна України здобула вольову перемогу й пробилася до еліт-раунду Євро-2019!

Програючи вже на 1-й хвилині, підопічні Сергія Попова змогли переломит...

10.10.2018 19:12

U-19: юнацька збірна України з перемоги стартувала у кваліфікації Євро-2019

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2000 року народження) мін...

Підписатися на новини