У харківському обласному вищому училищі фізкультури відкрито нове футбольне поле зі штучним покриттям

Учні Харківського обласного вищого училища фізкультури і спорту відтепер матимуть змогу грати у футбол та тренуватися на новому полі із сучасним штучним покриттям.

Урочисте відкриття об’єкту минулими вихідними відвідали голова Харківської ОДА Юлія Світлична, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов і перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко.  

«Ми отримали великий подарунок, який буде служити десятиліттями не тільки дітям нашого училища, а й дітям усієї Харківської області та України. Упевнений, що на цьому стадіоні, у цих спортивних залах виростуть гідні люди. У нас будуть чемпіони. Велике вам спасибі від усіх дітей!» — подякував гостям свята директор училища Анатолій Попов.

Фото hoff.org.ua

У свою чергу Вадим Костюченко передав усім присутнім привітання від президента ФФУ Андрія Павелка й головного тренера збірної України Андрія Шевченка, а також подякував за гостинність. «Хочу подякувати Харківській області за те, що збірна України отримала тут свій дім. За останні два роки національна команда на ОСК «Металіст» провела три зустрічі — із сербами, турками й чехами, — і здобула три перемоги. Я вдячний кожному, хто підтримує збірну», — сказав Вадим Костюченко.

Також представник ФФУ передав учням закладу сертифікати на безкоштовне відвідування всіх матчів збірної України і м'яч з автографами гравців національної команди для музею училища.

Фото hoff.org.ua

«У Харківській області ми багато уваги приділяємо розвитку спорту. Як масового, так і спорту високих досягнень. Тому що саме спортсмени зміцнюють імідж нашої країни. Ми пишаємося вашими досягненнями. Ми завжди поруч із вами — і у хвилини тренувань, і у хвилини перемог. Дуже хочеться, щоб таких перемог було більше. А для цього потрібно створювати необхідні умови. І сьогодні такі умови у вас є», — відзначила у своєму вітальному слові голова ХОДА Юлія Світлична.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 16:42

На столичному НТК ім. В. Баннікова пройшов київський регіональний відбірний етап турніру «Кубок нації»

7 жовтня в Києві на НТК ім. В. Баннікова продовжилися змагання відбору...

11.09.2023 08:44

Під час зустрічі у Вроцлаві представники УЄФА запевнили УАФ у подальшій підтримці

У Вроцлаві, де пройшов матч відбору Євро-2024 Україна — Англія (...

29.07.2022 17:03

У День Української Державності на Хмельниччині відкрили реконструйований стадіон

Проєкт у Кам’янець-Подільському було реалізовано в рамках програ...

23.10.2021 20:35

Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко взяв участь у церемонії відкриття відновленої академії «Металіст»

23 жовтня в Харкові відбулася церемонія офіційного відкриття футбольно...

Підписатися на новини