Прем’єр-ліга: плани команд під час зимового антракту

Туреччина з її полями та спарингами, Іспанія з узбережжям Середземного моря — розповідаємо, коли, де й як клуби УПЛ готуватимуться до другої частини сезону після зимових відпусток.

«ШАХТАР»

Команда Паулу Фонсеки виходить із відпустки 8 січня. Чемпіон України буде готуватися до другої частини сезону в Туреччині. Помаранчево-чорні проведуть два збори в Белеку. Перший етап підготовки проходитиме з 20-го по 26 січня, другий — із 29 січня по 7 лютого. У планах команди сім контрольних матчів: два — на першому зборі й п'ять — на другому.

«ДИНАМО»

Разом гравці «Динамо» зберуться після відпустки 11 січня. Розділені на дві групи, 11-го та 12 січня вони пройдуть медобстеження. Також у ці дні в програмі команди — легкі втягувальні тренування й заняття в тренажерному залі. 13 січня вранці команда вирушить до іспанської Марбельї, де традиційно проводить підготовку в зимовий період. В Іспанії біло-сині проведуть два тренувальні збори: перший — із 13-го по 26 січня, другий — із 30 січня по 13 лютого.

«ОЛЕКСАНДРІЯ»

Третя команда поточного чемпіонату завершить відпустку 10 січня. Підготовку буде розбито на кілька етапів: перший олександрійці проведуть удома, а 22 січня вирушать до Туреччини. Олександрійці планують зіграти п'ять матчів.  

«ЗОРЯ»

У підопічних Юрія Вернидуба відпустка триватиме трохи більше місяця. Команда збереться разом 14 січня і втягувальний збір проводитиме в Запоріжжі до 20-го числа. У цей день луганці вирушать до Туреччини, де стартує їхній перший навчально-тренувальний збір (20 січня — 3 лютого). Після трьох днів відпочинку 7 лютого команда відправиться на другий турецький збір, який триватиме до 21 лютого включно.  У Туреччині «Зоря» зіграє контрольні матчі 24-го, 27-го, 30 січня, 2-го, 10-го, 13-го, 16-го й 19 лютого.

«ВОРСКЛА»

У полтавської «Ворскли» після виходу з відпустки (8 січня) у зимове міжсезоння заплановані два тренувальні збори. 14 січня, після тижня роботи в рідному місті, команда вилетить до Туреччини. В Анталії полтавці пробудуть до 27-го числа. Другий збір ворсклян стартує 31 січня також в Анталії й триватиме до 14 лютого.

«ДЕСНА»

Підопічні Олександра Рябоконя вийдуть із відпустки 11 січня. Після п'яти днів втягувальних тренувань команда продовжить підготовку до сезону в Туреччині.

«МАРІУПОЛЬ»

«Маріуполь» перебуватиме у відпустці до 8 січня. Після відпочинку гравці пройдуть традиційне медобстеження й розпочнуть підготовку до весняної частини чемпіонату. Також у планах команди — проведення двох навчально-тренувальних зборів у Туреччині.

ФК «ЛЬВІВ»

Відпустка у львів'ян триватиме місяць — до 10 січня. Після цього команда збереться у Львові, пройде медичне обстеження й тижневий тренувальний цикл, під час якого буде поєднувати бігову роботу із заняттями в тренажерному залі. 18 сiчня «Львів» вирушить на місячний підготовчий збір до Туреччини.

«ОЛІМПІК»

Із 10 грудня футболісти «Олімпіка» пішли у відпустку. Команда буде відпочивати рівно місяць і знову збереться разом 10 січня. Протягом двох днів у Києві футболісти будуть проходити медобстеження й тренуватися, а 19 січня вирушать на перший із двох запланованих у Туреччині зборів.

«КАРПАТИ»

Гравці «Карпат» відпочиватимуть до 14 січня. На цей день у команди заплановано медогляд, після чого зелено-білі проведуть кілька тренувань в одноразовому режимі. Далі в планах львів'ян — зимові збори в Туреччині. 

«ЧОРНОМОРЕЦЬ»

Футболісти «Чорноморця» перебуватимуть у відпустці до 9 січня. У цей день команда пройде медичний огляд, а 10-го числа відбудеться перше тренування «моряків» у 2019 році.

Після 10-ти днів роботи в Одесі з 21 січня по 11 лютого команда готуватиметься в готельному комплексі «Старлайт» у Туреччині. Заплановано чотири спаринги: 24-го і 31 січня, 6-го й 10 лютого.

«АРСЕНАЛ-КИЇВ»

10 січня «Арсенал-Київ» планує завершити відпустку й розпочати підготовку до другої частини сезону. 15 сiчня «каноніри» повинні вирушити на збір до Туреччини.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.04.2024 12:01

Арбітрів на матчі 26-го туру Vbet Ліги сезону-2023/2024 призначили за допомогою жеребкування

У Будинку футболу відбулося жеребкування, за допомогою якого було приз...

18.04.2024 17:26

Коментар Комітету арбітрів УАФ щодо трактування суддями окремих ігрових епізодів матчів 24-го туру Vbet Ліги-2023/2024

Комітет арбітрів Української асоціації футболу спільно з консультантом...

17.04.2024 20:32

Призначено офіційних осіб на перенесений матч 10-го туру Vbet Ліги-2023/2024

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб ...

Підписатися на новини