У новому спортивному комплексі на Дніпропетровщині відбувся дитячий турнір «Слобожанське сузір'я»

Після урочистого відкриття Президентом України Петром Порошенком та президентом Федерації футболу України Андрієм Павелком багатофункціонального спортивного комплексу «Слобожанський» на Дніпропетровщині в новенькому залі відбувся новорічний дитячий футбольний турнір «Слобожанське сузір'я».

За нагороди змагалися 10 дитячих команд: ДЮСШ-2, МДЮСШ «Вихор», «Парус», «Іста-ДЮСШ-7», МДЮСШ «Зміна», «Енергія-ДЮСШ-7», «Лідер», «Олімпія+», «Олімпік-1» та «Олімпік-2».

У заході також узяли участь перші віце-президенти ФФУ Олег Протасов та Вадим Костюченко, директор комунального закладу «Спорт для всіх» Володимир Дейнеко, голова Дніпропетровської обласної федерації футболу Віктор Андрухів.

Фото прес-служби ФФУ

«Шановні діти, учасники турніру! Передаю вам вітання від головного тренера нашої національної збірної Андрія Шевченка, — звернувся до юних футболістів перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко. — Бажаю, щоб ваша майстерність зростала в таких нових сучасних залах та на майданчиках, щоб ви грали в юнацьких збірних, потім у молодіжній і дійшли до національної збірної України. Упевнений, вам це до снаги. Федерація футболу України й надалі буде популяризувати здоровий спосіб життя, футбол серед дітей і молоді, щоб наші футболісти мали можливість підвищувати рівень своєї спортивної майстерності. Бажаю вам усім досягнути великих успіхів».

У результаті напруженої боротьби, виру футбольних емоцій, які панували на майданчику, перемогу вдалося здобути команді ДЮСШ-2. Друге місце посіли юні футболісти з МДЮСШ «Вихор», третє — команда «Парус».

Перемогу в номінації «Кращий гравець турніру» здобув гравець команди ДЮСШ-2 Вадим Черевко, кращим воротарем визнано Іллю Глушка з команди ДЮСШ-7 «Іста», кращим захисником — Олександра Чепурка з ДЮСШ-2. У номінації «Кращий півзахисник» не було рівних Єгору Сотнікову з команди «Парус», кращим нападником визнано Владислава Кульміча з команди МДЮСШ «Вихор».

Фото прес-служби ФФУ

Усі учасники турніру, крім емоцій та вражень, отримали солодкі подарунки, грамоти, пам’ятні значки, футбольні презенти, а переможці — ще й сертифікат на відвідування матчів національної збірної України. Організатори турніру також запевнили, що він стане традиційним.

Не залишився без подарунків і сам спорткомплекс. Його керівництву з рук президента обласної федерації футболу Віктора Андрухіва для спеціального музею було передано м’яч Ліги націй з автографами гравців збірної України, м’ячі для футзалу, інший спортивний інвентар, вимпели.

Фото прес-служби ФФУ

Додамо, що новий сучасний спортивний комплекс, в якому проходив дитячий турнір, окрім залу для ігрових видів спорту, має тренажерні зали, зали фітнесу, йоги та гімнастики. Також у великому залі обладнані трибуни для 250-ти глядачів, а паркет має спеціальну амортизуючу основу, яка знижує ризик травматизму. Поруч із комплексом будується 25-метровий басейн. У новому спорткомплексі одночасно можуть займатися близько 300 спортсменів.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.06.2019 22:38

До Дня захисту дітей УАФ провела «Фестиваль футболу BLOKHIN CUP-2019»

Сьогодні, 2 червня на полях НТК ім. В. Баннікова з ініціативи президен...

15.05.2019 17:07

Напередодні фіналу Кубку України в Запоріжжі відбулося нагородження учасників футбольного фестивалю

Запоріжжя живе футболом. Напередодні фінального поєдинку Кубку Ук...

13.05.2019 21:20

Іспити для кандидатів на отримання свідоцтва постійного посередника відбудуться 21 червня

8 травня відбулося засідання комітету з питань статусу та трансфе...

10.04.2019 16:25

До уваги ЗМІ! 13 квітня відбудуться матчі першого розіграшу BELANOV CUP

У суботу, 13 квітня стартує спільний проект Федерації футболу Укр...

Підписатися на новини