Журі визначило переможців церемонії «Футбольні зірки України»

Сьогодні, 4 грудня 2018 року, відбулося засідання журі, на якому було підбито підсумки голосування й визначено лауреатів та переможців у номінаціях третьої за ліком церемонії нагородження «Футбольні зірки України» — спільного проекту Федерації футболу України та Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів, що проводиться за аналогією зі щорічною церемонією The Best FIFA Football Awards (нагороди ФІФА для найкращих).

Номінанти церемонії обиралися шляхом проведення незалежного голосування серед тренерів, капітанів та футболістів команд клубів Прем’єр-ліги і Професіональної футбольної ліги. До складу журі залучені незалежні та компетентні футбольні експерти, представники засобів масової інформації і юристи. Серед них — футбольний експерт, гравець національної збірної України з футболу серед ветеранів Сергій Нагорняк (голова журі), головний редактор журналу та сайту «Новое Время» Віталій Сич, прес-секретар головного тренера національної збірної України Микола Васильков, головний юрисконсульт ГО «Всеукраїнська асоціація футболістів-професіоналів» Юрій Юрченко, начальник служби кадрового забезпечення та підбору персоналу Федерації футболу України Лариса Степаненко.

Нагадаємо, що церемонія нагородження «Футбольні зірки України» мала відбудитися сьогодні, 4 грудня, але була перенесена на початок весняної частини сезону у зв’язку з введенням воєнного стану в окремих областях України. Переможці номінацій будуть оголошені під час церемонії.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.06.2019 22:38

До Дня захисту дітей УАФ провела «Фестиваль футболу BLOKHIN CUP-2019»

Сьогодні, 2 червня на полях НТК ім. В. Баннікова з ініціативи президен...

15.05.2019 17:07

Напередодні фіналу Кубку України в Запоріжжі відбулося нагородження учасників футбольного фестивалю

Запоріжжя живе футболом. Напередодні фінального поєдинку Кубку Ук...

13.05.2019 21:20

Іспити для кандидатів на отримання свідоцтва постійного посередника відбудуться 21 червня

8 травня відбулося засідання комітету з питань статусу та трансфе...

10.04.2019 16:25

До уваги ЗМІ! 13 квітня відбудуться матчі першого розіграшу BELANOV CUP

У суботу, 13 квітня стартує спільний проект Федерації футболу Укр...

Підписатися на новини