Мірча Луческу: «Я вважаю, що результат прийнятний для обох команд»

Головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу провів прес-конференцію після товариського матчу з Україною в Анталії, який завершився нульовою нічиєю. 

«Перед цим матчем я мав розмову з Андрієм Шевченком. У його команди є суттєва перевага перед нами. Адже збірна України наполовину складається з гравців «Шахтаря» і наполовину — з гравців «Динамо». Я хотів би, щоб і турецька команда була схожа на українську в цьому сенсі», — цитує тренера офіційний сайт турецької футбольної федерації.

«Хочу передати привітання Андрію Шевченку. У нього багато перспективних молодих гравців. Я теж дав шанс молоді, однак і тут в України є перевага. На відміну від наших хлопців, українські молоді виконавці вже мають досвід виступів у Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Утім, вважаю, що результат прийнятний для обох команд. Сподіваюся, що навесні ми проведемо ще один товариський матч. Мені б хотілося зіграти в Дніпрі», — продовжив Луческу.

«Насправді в сьогоднішньому поєдинку результат був не на першому місці. Моє завдання — побудувати збірну, в якій було б поєднання досвіду й молодості. У нас із тих, хто виступав у минулому році, залишилося вісім-дев'ять виконавців. Я хочу декого повернути до команди, хоча головну ставку роблю на омолодження», — підкреслив румунський фахівець.

«Наразі я буду спостерігати за виступами гравців у своїх клубах. У нас є час до березня. Після цього ми зустрінемося знову. Я чекаю від футболістів стовідсоткової віддачі. Гравці повинні приїжджати сюди заради любові до своєї країни», — підсумував Мірча Луческу.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.11.2018 22:13

Мірча Луческу: «Якби я відчув, що не можу бути корисним, то відразу б пішов...»

Головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу напередодні товарисько...

Підписатися на новини