Мірча Луческу: «Якби я відчув, що не можу бути корисним, то відразу б пішов...»

Головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу напередодні товариського поєдинку з Україною провів прес-конференцію в Анталії, повідомляє офіційний сайт турецької футбольної федерації.

Наставник турецької команди повідомив журналістам, що наразі про його відставку з посади головного тренера не йдеться. 

«Це інформаційна атака, фейкова новина. Ні я, ні керівництво федераціїї ніяких заяв не робили. Свою долю я буду вирішувати сам. Якби я відчув, що не можу бути корисним, то відразу б пішов. Однак я буду продовжувати працювати і вірю, що все буде добре», — заявив Луческу. 

Після цього керманич збірної Туреччини повідомив, що задоволений діями своїх гравців в останніх матчах, незважаючи на результат. 

«Нам залишається одне — наполегливо працювати. Іншого виходу немає. У нас молода команда, якій потрібний досвід. Ми потрапили до дуже складної групи Ліги націй. Обидва наші суперники мають стабільний склад і більше трьох років працюють під керівництвом тих самих тренерів. Вони набагато досвідченіші за нас, і це відобразилося в результатах», — підкреслив наставник.

«У збірній України багато сильних гравців. Особливо з моєї колишньої команди — донецького «Шахтаря». Це добре, коли п'ять—вісім виконавців грають багато років в одному клубі і потім виступають у національній збірній. А у футболістів з Донецька саме така ситуація. Вони грають за клуб і різні збірні із 17—18-ти років», — наголосив Мірча Луческу. 

Наприкінці прес-конференції наставник збірної Туреччини підкреслив, що продовжить роботу з омолодження складу команди. 

«Я весь час спостерігаю за молодими талантами і вже зараз маю плани на шістьох-сімох виконавців. Буду поступово викликати їх до лав збірної. Побачимо, як вони виступатимуть на міжнародному рівні. Адже гра в таких матчах та на рівні національної першості — це зовсім різні речі», — підсумував Луческу. 

Нагадаємо, що товариський поєдинок між збірними Туреччини та України відбудеться завтра в Анталії (початок — о 19.30 за київським часом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.11.2018 10:01

Мірча Луческу: «Я вважаю, що результат прийнятний для обох команд»

Головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу провів прес-конференці...

Підписатися на новини