Кадрові проблеми та знайоме поле для тренування: останні новини з табору національної команди

Тенденція турецької частини зборів національної команди складається таким чином, що з кожним днем погодні умови стають усе приємнішими.

Сьогодні температура повітря піднялася до 20-ти градусів, а вранці з-за хмар визирнуло сонечко. У цей час погода в Белеку цілком нагадувала заключні дні курортного сезону.

Гравці збірної за таких умов не відмовили собі в задоволенні пройтися морським узбережжям у проміжку між теоретичним заняттям та обідом.

Фото Павла Кубанова

Робочий вечір

Вечір розпочала прес-конференція головного тренера збірної та інтерв'ю наставника і гравців телеканалам — власникам прав трансляції на територію України та Туреччини. Одразу після цього команда виїхала на добре знайоме поле готелю Kempinski, на якому тренується вже третій день. Передматчеве тренування, як і вчорашнє, відбулося за відсутності травмованих Сергія Кривцова та Івана Петряка. Іван цієї ночі вилетить через Стамбул до Будапешта. На думку українських лікарів, за п'ять—сім днів набряк, що виник внаслідок забою Іванового гомілкового м'язу, має минутися. Сергій Кривцов продовжує лікування у стані збірної й повернеться додому разом із командою завтра після гри.

Фото Павла Кубанова

Проблеми Бурди

На жаль, виникли запитання щодо участі в матчі Микити Бурди, в якого спазмувався литковий м'яз. Сьогодні в захисника було індивідуальне фітнес-тренування під керівництвом тренера з фізпідготовки Івана Баштового.

З огляду на такі обставини тренерським штабом було ухвалене рішення довикликати до збірної Олександра Сватка, який прибуде до готелю сьогодні ввечері.

За словами Андрія Шевченка, Сваток, як і всі інші, буде претендувати на вихід на поле в завтрашньому товариському матчі з турками, який розпочнеться на Antalya Stadyumu о 19.30 за українським часом.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини