Олександр Головко: «Дізнаємося, наскільки гравці готові до самореалізації та самомотивації»

Головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко розповів про підготовку до товариського матчу з командою Грузії.

У понеділок «молодіжка» розпочала збір, у рамках якого 16 листопада проведе спаринг із грузинами. Наставник синьо-жовтих Олександр Головко поділився планами команди на найближчі дні.

«Наші завдання — розвиток гравців, підготовка найближчого резерву для національної збірної. Збір викликає хвилювання як у нас, так і у хлопців, оскільки він перший у цьому році. Триватиме він п’ять днів, 16 листопада зіграємо зі збірною Грузії.

Що стосується нашої команди, то в ній зібрані хлопці 1998 року народження, без урахування футболістів 1999—2000 років народження. Останні зараз працюють разом з Олександром Петраковим, проведуть товариські матчі в рамках підготовки до чемпіонату світу, який пройде наступного року.

На цьому зборі ми ближче познайомимося з гравцями, побачимо їх не тільки у грі за клуби. Дізнаємося, наскільки вони готові виконувати наші вимоги, наскільки готові до самореалізації та самомотивації, до роботи у збірній», — сказав керманич української «молодіжки».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
29.12.2018 13:02

2018: підсумки року для молодіжної збірної України U-21

Молодіжна збірна України вчергове не вийшла до фінальної частини чемпі...

17.11.2018 12:02

Олександр Головко: «Цю команду зарано називати молодіжною збірною України»

Головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко підбив пі...

12.11.2018 18:35

U-21: Олександр Головко викликав до молодіжної збірної ще двох півзахисників

Сьогодні нова молодіжна збірна України U-21 провела перше тренування,...

Підписатися на новини