Головний тренер збірної Словаччини Павел Гапал: «Матч з українцями надзвичайно важливий з точки зору турнірної ситуації»

Головний тренер збірної Словаччини Павел Гапал на прес-конференції напередодні поєдинків його команди з Україною та Чехією відповів на запитання представників ЗМІ. 

12 листопада збірна Словаччини зібралася на перший навчально-тренувальний збір під керівництвом Павела Гапала. До зустрічей у Лізі націй з Україною та Чехією «репрезентація» буде готуватися на своїй базі в Шаморині, що у 25 км від Братислави.

Перед початком збору наставник словацької команди розповів журналістам про завдання, які стоять перед його підопічними.

«Ми знаємо становище в групі й математику теж. Важливі обидві зустрічі, і готуватися ми будемо до кожної окремо. Ми повинні взяти очки в матчі проти України, щоб вирушити до Праги з розумінням того, що нам потрібна просто перемога, а не перемога з різницею у два м'ячі. Звичайно, ми зробимо все можливе, аби домогтися виграшу в обох поєдинках», — сказав Павел Гапал.

«Ми будемо працювати над становленням власного стилю гри. У тренерського штабу є ідеї, які ми разом із командою постараємося втілити в життя. Ми надамо гравцям максимум інформації як по збірній України, так і по збірній Чехії. Матч з українцями надзвичайно важливий з точки зору турнірної ситуації. Я хочу запросити глядачів прийти й допомогти нам на прекрасному стадіоні у Трнаві. Я впевнений, що переповнені трибуни змусять гравців робити все можливе й неможливе, щоб порадувати вболівальників», — підкреслив наставник.

«Ми зберемося сьогодні ближче до вечора і пройдемо тестування, яке покаже стан кожного гравця. Потім обговоримо завтрашній день, програму, стратегію й тактику тренувального процесу. Так, крок за кроком, і будемо рухатися до майбутніх поєдинків», — підсумував головний тренер збірної Словаччини.

Нагадаємо, свій останній матч групового раунду Ліги націй збірна України проведе 16 листопада. У Трнаві синьо-жовті зіграють із підопічними Павела Гапала, для якого цей поєдинок буде дебютним. Початок гри — о 21.45 за київським часом.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.11.2018 18:20

Інформація для вболівальників щодо квитків на матч Ліги націй Словаччина — Україна

Інформація, де і коли можна обміняти сертифікати на квитки або придбат...

16.11.2018 00:25

Наставник збірної Словаччини Павел Гапал: «Будуть деякі сюрпризи, але до завтрашнього дня я залишу їх при собі»

Головний тренер збірної Словаччини Павел Гапал провів прес-конференцію...

06.11.2018 17:30

Павел Гапал: «У Трнаві та Празі вирішиться доля Словаччини в Лізі націй»

Головний тренер збірної Словаччини Павел Гапал на прес-конференції&nbs...

06.11.2018 14:53

Ліга націй. Головний тренер збірної Словаччини оголосив склад на матчі з командами України та Чехії

Новий головний тренер збірної Словаччини Павел Гапал сьогодні назвав с...

Підписатися на новини