Графік роботи національної команди України на заключному зборі року

12 листопада національна команда України збереться в Києві перед двома заключними матчами року — грою Ліги націй УЄФА проти Словаччини, що відбудеться 16 листопада у Трнаві, та товариською зустріччю з Туреччиною, яка пройде 20 листопада в Анталії. Цього разу столичною резиденцією головної команди буде готель «Хаятт Рідженсі».

Зустріч з уболівальниками

Продовжуючи приємну традицію й набираючись натхнення перед міжнародними матчами від рідної публіки, 13 листопада збірна України зустрінеться зі своїми уболівальниками на НСК «Олімпійський». Відкрите тренування розпочнеться о 18.00. Перед початком заняття гравці поспілкуються з представниками мас-медіа у мікст-зоні арени. Наступного дня збірники теж проведуть тренування на «Олімпійському», але за зачиненими дверима.

Виліт до Словаччини

15 листопада опівдні чартер із головною командою на борту вилетить із Києва до Братислави (очікуваний час польоту — дві години). Зі столиці Словаччини збірна автобусом подолає близько 50 кілометрів до Трнави, де розміститься в готелі «Холідей Інн». Того ж дня о 19.00 за європейським часом українці проведуть передматчеве тренування на стадіоні імені Антона Малатинського. За півгодини до початку роботи на полі головний тренер Андрій Шевченко та один із гравців зустрінуться з представниками ЗМІ у конференц-залі арени. 16 листопада о 21.45 за Києвом рефері дасть свисток про початок матчу Ліги націй УЄФА Словаччина — Україна.

Завершальний етап — у Туреччині

Після гри українці переночують у Трнаві, а вранці наступного дня, об 11.15, вилетять до Анталії. Саме в цьому турецькому місті відбудеться заключна частина листопадового збору головної команди. Програму НТЗ завершить товариський матч Туреччина — Україна, що відбудеться на місцевому центральному стадіоні — Antalya Stadyumu (початок гри — о 19.30 за українським часом).

Олександр Гливинський, прес-секретар національної команди України 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини