1/8 фіналу Кубку України: на поєдинках у Минаї та Калуші очікується аншлаг

Серед поєдинків, де визначаться чвертьфіналісти розіграшу Кубка України, можна виокремити три, які викликали не лише великий інтерес (Калуш, Черкаси), а й справжнісінький ажіотаж серед уболівальників (Минай).

Досить сказати, що в передмісті Ужгорода, аби хоч якось вгамувати пристрасті навколо шаленого дефіциту квитків на протистояння з «Динамо», вирішили в авральному порядку змонтувати навпроти стаціонарної трибуни на тисячу з хвостиком місць ще й тимчасову, де зможуть розміститися близько трьох тисяч глядачів. Правда, є один нюанс: оскільки вартість монтажу одного місця — 400 гривень, це не могло не вплинути на ціни на квитки, які коливаються від 250-ти до 400 грн. Аби уникнути спекуляцій, квитки продають лише в касах стадіону, не більше двох в одні руки.

До речі, як повідомила PR-менеджер ФК «Минай» Олександра Терембець, їхні колеги з «Динамо» не організовують виїзд своїх уболівальників. Однак без підтримки кияни все ж не залишаться: за інформацією представників фан-руху «Минай», матч збираються відвідати більше ста прихильників столичного клубу. Загалом керівництво ФК «Минай» докладає зусиль, аби приїзд «Динамо» на Закарпаття став подією року. У відмінному стані газон, відповідають вимогам сьогодення роздягальні, можна не сумніватися, що й на трибунах пануватиме святкова атмосфера…

Буде завтра заповнений ущерть і затишний стадіон «Хімік» у Калуші, де «містяни» прийматимуть «Дніпро-1». На поєдинку попереднього раунду з «Металістом 1925» на трибунах зібралося 4500 глядачів. Головний тренер прикарпатців Василь Малик сподівається, що цієї середи їх буде ще більше. Тим паче що вартість квитків цілком доступна — 50 грн. Успішний виступ підопічних Малика в кубковому турнірі змусив зацікавлені організації подбати про встановлення на «Хіміку» нового табло. Єдине, що викликає занепокоєння, так це стан газону. Річ у тім, що в Калуші є лише один стадіон, і він максимально завантажений: тут проводить календарні матчі і тренування команда майстрів, грають резервісти… Це слід врахувати тренерському штабу дніпрян, адже в цій команді роблять ставку на багатоходові комбінації, тоді як коник калушан — швидкий перехід від оборони в атаку.

А от клубні боси «Черкащини-Академії» вирішили проводити кубковий поєдинок із «Карпатами» не на домашній арені в Білозір’ї, а на центральному стадіоні обласного центру. По-перше, навряд чи львів’яни погодилися б грати на штучному покритті, що в Білозір’ї. По-друге, трибуни тамтешньої спортивної споруди розраховані на тисячу місць, тоді як, за словами головного тренера «Черкащини-Академії» Олександра Кирилюка, відчувається жвавий інтерес уболівальників до приїзду «Карпат», і присутність на стадіоні трьох-чотирьох тисяч глядачів цілком реальна. От тільки і в Черкасах стан газону — проблемний, хоча «академіки» не проводять там матчів уже кілька місяців. З іншого боку, газон, як і погодні умови, однаковий для обох команд.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.02.2024 16:55

Фінал Vbet Кубку України-2023/2024 відбудеться 15 травня в Рівному на стадіоні «Авангард»

Сьогодні, 20 лютого в столичному Будинку футболу відбулося засідання В...

02.11.2023 18:53

Vbet Кубок України-2023/2024. 1/4 фіналу: офіційні дані

Сьогодні, 2 листопада відбулися два чвертьфінальні матчі розіграш...

25.09.2023 14:00

Vbet Кубок України-2023/2024: призначено офіційних осіб на матчі 1/8 фіналу

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на&nb...

15.12.2021 15:18

Vbet Кубок України-2021/2022. Визначилися пари суперників в 1/4 фіналу

Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування 1/4 фіналу р...

Підписатися на новини