Президент, тренер та футболісти «Вест Хему» підтримали Андрія Ярмоленка

Після операції на травмованому ахіллі, яка відбулася минулого понеділка, «Вест Хем» офіційно оприлюднив інформацію про те, що півзахисник команди Андрій Ярмоленко опинився поза грою щонайменше на шість місяців.

Підтримку гравцю збірної України висловив президент «Молотобійців» Девід Голд. «Андрій Ярмоленко переніс операцію на ахілловому сухожиллі. Я особисто передам Андрію, що ми всі його підтримуємо в цей важкий час. Бажаю йому найскорішого одужання», — написав президент на своїй сторінці в одній із найпопулярніших соціальних мереж.

Не залишився осторонь і головний тренер «Вест Хему» Мануель Пеллегріні, який, крім іншого, заявив: «Ми дуже розчаровані, адже Ярмоленко — важливий гравець для «Вест Хему». Ми придбали його влітку, бо хотіли, аби команда стала більш технічною. Із нетерпінням будемо чекати на його повернення».

Висловив важливі слова підтримки партнеру й один із лідерів лондонського клубу, нападник Марко Арнаутович, який написав на своїй сторінці в мережі Інтернет: «Брате! Я бажаю тобі найскорішого одужання. Відновлюйся швидко. Ти нам потрібен. Треба бути сильним».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
12.02.2022 11:00

Андрій Ярмоленко відзначився переможним м’ячем за «Вест Гем» і отримав червону картку

Атакувальний півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко взяв участь...

23.11.2019 18:25

«Вест Хем» Андрія Ярмоленка зазнав третьої поспіль поразки в англійській Прем’єр-лізі

У стартовому матчі 13-го туру англійської Прем’єр-ліги «Ве...

Підписатися на новини