Андрій Павелко: «ФФУ не має жодного відношення до заснування та інтересу в діяльності будь-яких офшорних компаній»

Сьогодні, 19 жовтня президент Федерації футболу України Андрій Павелко провів зустріч із журналістами різних видань та телеканалів, під час якої відповів на актуальні запитання.

Серед іншого співробітників мас-медіа цікавила тема закупівлі обладнання для заводу «ФФУ Продакшн» у компанії S.D.T FZE, зареєстрованої в Об’єднаних Арабських Еміратах.  

Коментуючи цю тему, Андрій Павелко проінформував ЗМІ, що згадана компанія з пропискою в ОАЕ є партнером всесвітньовідомого виробника штучного покриття для об’єктів спортивної інфраструктури — Polytan. І саме Polytan рекомендував «ФФУ Продакшн» закупити в цієї організації необхідне обладнання для налагодження в Україні роботи заводу з виготовлення штучного покриття для футбольних полів та майданчиків. Президент ФФУ підтвердив це, продемонструвавши відповідний лист від Polytan, датований 5 вересня 2016 року. Разом із тим Андрій Павелко наголосив на тому, що ні Федерація футболу України, ні будь-хто з її представників не мають жодного відношення до S.D.T FZE.  

Андрій Павелко:

— Для того, щоб досягнути поставленої нами мети у відновленні та розбудові футбольної інфраструктури в Україні, ми вирішили обрати найкращу компанію — лідера на ринку виробництва штучного покриття для полів та майданчиків. Це партнер ФІФА та УЄФА — компанія Polytan. Це унікальні технології та унікальне виробництво, а також чудові перспективи налагодження експорту з України продукції всесвітньовідомого бренду.

Разом із тим, протягом останнього часу в низці ЗМІ з’явилося чимало критичних публікацій та матеріалів щодо будівництва в Україні заводу з виготовлення штучного покриття для футбольних полів та міні-полів, а також співпраці «ФФУ Продакшн» із компанією Polytan. Я вдячний журналістам за таку увагу до цієї теми, адже разом нам вдалося розібратися в усіх питаннях та ще раз пересвідчитися в тому, що саме компанія Polytan рекомендувала ФФУ свого партнера, компанію S.D.T FZE, для закупки необхідного обладнання для заводу «ФФУ Продакшн».

Відповідна угода з цією компанією — запорука того, що наш завод випускатиме сертифіковану продукцію з високою гарантією якості та схваленням із боку УЄФА та ФІФА, і це було однією з умов співпраці з Polytan. У той же час хочу наголосити, що ніяких особистих інтересів — прямих чи опосередкованих — ні в кого з Федерації футболу України в Об’єднаних Арабських Еміратах, де зареєстрована компанія-партнер Polytan, немає і бути не може! Упевнений, що вже невдовзі вся інформація про засновників та власників компанії S.D.T FZE стане відкритою, і це лише підтвердить мої слова. Натомість той факт, що збудований в Україні завод уже працює й виготовляє якісну продукцію, підтверджує, що ідея його заснування була правильною.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини