16 жовтня визначиться переможець Відкритого чемпіонату України Героїв АТО

Добігає завершення перший розіграш Відкритого чемпіонату України Героїв АТО.

Шість місяців запеклих турнірних баталій, сотні проведених матчів чи не в усіх регіонах України, тисячі гравців... Наразі відомий квартет учасників фінальної частини, який 15—16 жовтня в Харкові на стадіоні «Динамо-Арена» й визначить переможця.

До вашої уваги розклад матчів:

15.10.2018

1/2 фіналу

ФК «Гепард» (Запоріжжя) — ФК «Армія» (Київ). 15.00

ФК «Леви» (Львів) — ФК «Кропивницький». 16.30

16.10.2018

Матч за 3-є місце. 9.00

Фінал. 10.30

Команда «Армія» представляє учасників та ветеранів АТО в місті Київ, «Кропивницький» — військову частину Збройних сил України, «Леви» — Головне управління Національної поліції у Львівській області, «Гепард» — військову частину Національної гвардії України.

16 жовтня після завершення фінального матчу відбудеться нагородження переможців та учасників турніру, участь в якому візьмуть керівники ФФУ, силових відомств України, Харківської ОДА, а також ветерани футболу та представники збірної України. Увечері цього ж дня всі чотири команди відвідають матч Ліги націй УЄФА Україна — Чехія, який відбудеться на ОСК «Металіст». Варто відзначити, що всі витрати на перебування учасників змагань у Харкові візьмуть на себе організатори турніру.

«На початку року, засновуючи чемпіонат серед учасників АТО, ми через спорт, через футбол спробували допомогти військовим, запропонували їм об’єднатися в команди і взяти участь у престижному турнірі. У підсумку 41 команда показала впродовж шести місяців змагань завзяття, майстерність та велику любов до футболу. Розуміючи економічну складову та реально оцінюючи можливості військових, левову частку витрат взяли на себе організатори. Це суддівство, інспектування, оренда стадіонів... Кожному з учасників на замовлення було пошито 20 ігрових та два воротарські набори форми, видані ігрові м’ячі. Справжньою родзинкою змагання має стати фінальний турнір, який відбудеться в Харкові. Хлопці-військові на кілька днів приїдуть до чудового міста, пограють у футбол, побудуть разом, поспілкуються. Ці дні мають запам’ятатися на все життя. Власне, заради цього, аби віддати шану нашим захисникам, і проводиться Відкритий чемпіонат Героїв АТО», — зазначив голова оргкомітету турніру, віце-президент ФФУ Олег Собуцький.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.04.2019 19:00

На НТК ім. В. Баннікова відбувся другий благодійний турнір «Захисник»

14 квітня на полях НТК ім. В. Баннікова відбулися матчі вже другого за...

12.04.2019 20:45

Всеукраїнський відкритий чемпіонат Героїв АТО: турнір стартував у п’яти містах

12 квітня одразу в п’яти містах відбулося урочисте відкриття тра...

09.04.2019 20:35

До уваги ЗМІ! 12 квітня стартує Всеукраїнський відкритий чемпіонат Героїв АТО

12 квітня у кількох містах України розпочнуться змагання в рамках Всеу...

22.03.2019 21:00

Під егідою ФФУ стартує новий сезон футбольних змагань серед учасників бойових дій

24 березня о 10.00 на Центральному стадіоні в місті Вишневе, що під Ки...

Підписатися на новини