Головний тренер молодіжної збірної Шотландії Скотт Джеммілл: «Україна ще раз довела свою силу»

Головний тренер молодіжної збірної Шоландії (U-21) Скотт Джеммілл прокоментував поразку своєї команди в поєдинку відбору на Євро-2019 з Україною.

Молодіжна збірна України U-21 здобула перемогу у важливому матчі відбору на Євро-2019 з командою Шотландії — 3:1. Наставник гостей Скотт Джеммілл на післяматчевій прес-конференції розповів представникам ЗМІ про свої враження від матчу.

— Чи задоволені ви результатом та грою своєї команди?

— Звичайно, результатом не задоволений. Але мені сподобалося, що покращилася гра нашої команди в порівнянні з першим матчем із українцями. Сьогодні ми грали значно краще проти такої серйозної команди, як Україна. Щоправда, наш суперник ще раз довів свою силу, і підсумок нас, звичайно, засмутив. 

— Сьогодні збірна Шотландії змарнувала дуже багато шансів. Чому так сталося?

— Є такі моменти, які залежать від гравців. І сьогодні вони проявили себе не найкращим чином. Особливо це було видно на прикладі стандартів. Ми багато приділяємо уваги цьому компоненту гри й багато над ними працюємо. Чому сьогодні ми не найкращим чином діяли на стандартах — це питання.

— У першому таймі Шотландія діяла краще за Україну. У другому ж гра повністю перевернулася. Чому так вийшло?

— Такою була реакція гравців на пропущений гол у середині першого тайму. У другому таймі також були відрізки, коли наша команда намагалася вести гру. Навіть другий м'яч не справив на нас такого враження з психологічної точки зору. Напевно, не вистачило досвіду. 

— Не вперше Шотландія провалює кваліфікацію. Але у відбірному циклі були й хороші матчі. Як ви оцінюєте нинішній кваліфікаційний турнір?

— Якщо порівнювати з тією командою, з якою я починав працювати, мої гравці значно додали. Це добре, коли хлопці переходять від однієї юнацької команди до іншої. Є багато виконавців, що претендують на виступи в національній збірній. З цієї точки зору нинішній відбір був успішним. 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
26.03.2024 15:54

Євро-2025 (U-21): молодіжна збірна України в Баку обіграла команду Азербайджану

Сьогодні, 26 березня в Баку молодіжна збірна України провела...

22.03.2024 22:05

U-21: молодіжна збірна України в товариському матчі обіграла команду Марокко U-23

Сьогодні молодіжна збірна України провела товариський поєдинок проти к...

Підписатися на новини