Ярослав Шилгавий: «Я радий, що мій дебют у ролі тренера випадає саме на матч зі Словаччиною»

Наставник збірної Чехії Ярослав Шилгавий напередодні матчу Ліги націй проти Словаччини провів прес-конференцію у Трнаві.

«Я дуже радий, що мій дебют у якості тренера випадає саме на матч зі Словаччиною. Я з нетерпінням чекаю цього. У збірній Словаччини є дуже сильні гравці. Можу виділити Мілана Шкриньяра із «Сампдорії» і Марека Гамшика з «Наполі». Знаю й інших виконавців, але ці двоє — найнебезпечніші. У нас Йозеф Хюшбауер, Радим Ржезнік і Лукаш Гейда через травми пропустять завтрашній поєдинок. Це втрата для нашої команди, але сподіваюся на інших хлопців», — заявив тренер збірної Чехії.

«Я очікую, що у Трнаві на заповненому стадіоні буде відмінна атмосфера. Сподіваюся, що до Словаччини приїдуть і наші шанувальники, які допоможуть нам здобути позитивний результат у завтрашньому матчі. На жаль, у нас було мало часу для підготовки до цього поєдинку. Але ми спробували налагодити організацію гри й відпрацювати деякі тактичні моменти. Завтрашня гра покаже, наскільки нам це вдалося й наскільки є сильною наша команда. Зі складом визначився, за винятком однієї позиції. Але в нас є ще ніч у запасі, і зранку ми приймемо рішення», — сказав Ярослав Шилгавий.

Крім того, на сьогоднішній прес-конференції чеський наставник представив нового капітана команди. Ним став півзахисник американського клубу «Філадельфія Юніон» Боржек Дочкал.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.10.2018 15:53

Тренер збірної Словаччини Павел Гапал: «Із нетерпінням чекаю матчу з Чехією. Але важливий і поєдинок з Україною»

Чеський спеціаліст Павел Гапал сьогодні офіційно став головним тренеро...

17.10.2018 03:02

Наставник збірної Чехії Ярослав Шилгавий: «Ми зіграли проти українців краще, ніж у першому матчі»

Головний тренер збірної Чехії Ярослав Шилгавий поділився з представник...

15.10.2018 21:20

Збірна Чехії провела передігрове тренування в Харкові

Команда Ярослава Шилгавого у складі 22-х футболістів випробу...

15.10.2018 21:15

Ярослав Шилгавий: «В української команди дуже сильна група гравців атаки. Але я не боюся нікого й нічого...»

Головний тренер збірної Чехії Ярослав Шилгавий напередодні поєдин...

Підписатися на новини