Тренер молодіжної збірної Шотландії Скотт Джеммілл: «Українська команда має сильний характер»

Головний тренер молодіжної збірної Шотландії Скотт Джеммілл напередодні поєдинку відбору на Євро-2019 (U-21) з Україною дав традиційну прес-конференцію. 

Наставник молодіжної команди Шотландії Скотт Джеммілл поділився з представниками ЗМІ очікуваннями від завтрашнього поєдинку з українською молодіжкою: 

— Ми очікуємо на дуже складний матч. Адже коли ми грали проти України в Шотландії, наш суперник контролював хід поєдинку й діяв на дуже високому рівні. Україна дуже гарна команда, її гравці сильні як у фізичному, так і в технічному відношенні. До того ж українська збірна має сильний характер, а це дуже важливо. 

Я не хочу виділяти когось із виконавців суперника конкретно. Усі вони становлять загрозу для наших воріт. Під час матчу в Шотландії українці створили багато моментів, тому нам слід бути уважнішими в захисті. 

У складі молодіжної збірної України є кілька гравців, що вдягали форму національної команди. Є такі футболісти і в нашій команді. Це Кріс Кадден та Льюїс Морган. На жаль, у нас є певні кадрові втрати, ми не зможемо задіяти двох виконавців, які брали участь у переможному поєдинку з Нідерландами. 

Завтрашня гра, звичайно, буде дуже важливою для вирішення завдання виходу до наступної стадії турніру. Але найголовніше, що ми даємо молодим гравцям показати себе на такому рівні, який уже знаходиться близько рівня національної збірної. 

Ми прибули до України у вівторок і вражені привітністю українців. Можу лише подякувати за такий теплий прийом. 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
26.03.2024 15:54

Євро-2025 (U-21): молодіжна збірна України в Баку обіграла команду Азербайджану

Сьогодні, 26 березня в Баку молодіжна збірна України провела...

22.03.2024 22:05

U-21: молодіжна збірна України в товариському матчі обіграла команду Марокко U-23

Сьогодні молодіжна збірна України провела товариський поєдинок проти к...

Підписатися на новини