Призери дитячого турніру «Шкіряний м’яч» провели в Польщі міжнародний товариський матч

Команда володимир-волинської спеціалізованої школи-інтернату (хлопці 2005 року народження), яка цьогоріч здобула титул бронзового призера Всеукраїнського дитячого турніру «Шкіряний м’яч», побувала в Польщі, де провела в місті Богухвала товариський матч із вихованцями футбольної академії «Молодих орлів».

Нашим хлопцям довелося протистояти кращим польським футболістам у віковій категорії U-14, які фактично представляють збірну Польщі у своєму віці. Поєдинок відбувся в рамках польської програми розвитку молодих талантів на запрошення Польського футбольного союзу за підтримки Федерації футболу України.

 

Більше того, ця подія стане першим кроком у налагодженні плідної співпраці між федераціями футболу України та Польщі щодо майбутніх спільних футбольних проектів. Як зазначив напередодні перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, для призерів Всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч» це чудова нагода для підвищення рівня майстерності. І хоча наші хлопці не зуміли здобути позитивний результат, пропустивши шість м'ячів, але враження від перебування в Польщі в них залишаться на все життя.

 

Отриманий досвід також допоможе ФФУ в подальшій роботі з розвитку дитячо-юнацького футболу, адже Федерація футболу України й надалі буде підтримувати й заохочувати подібні проекти та сприяти розвитку масового футболу з метою подальшого системного розвитку та створення умов для самореалізації нашої футбольної молоді.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
12.02.2019 21:31

Всеукраїнські змагання з футболу «Шкіряний м’яч — Кубок Coca-Cola» у 2019 році стартують 20 березня

Затверджено базові терміни проведення змагань «Шкіряний м’...

07.12.2018 20:12

Підсумки звітної конференції Федерації футболу Волині

У Луцьку відбулася чергова звітна конференція Федерації футболу Волині...

31.08.2018 18:42

Вадим Костюченко: «Кількість учасників «Шкіряного м’яча» збільшилася одразу на 100 тисяч»

Завершився розіграш Всеукраїнських фінальних змагань «Шкіряний м...

Підписатися на новини