Призери «Шкіряного м’яча» з Волині поїхали до Польщі

Команда володимир-волинської спеціалізованої школи-інтернату, яка цьогоріч здобула титул бронзового призера Всеукраїнського дитячого турніру «Шкіряний м’яч», представлятиме Україну в міжнародному товариському матчі серед хлопців U-14 (2005 року народження).

Українці поміряються силами з однолітками з Польщі. Поєдинок відбудеться в рамках польської програми розвитку молодих талантів на запрошення Польського футбольного союзу.

Гра пройде 6 жовтня в мальовничому Підкарпатському воєводстві, у сучасному футбольному центрі. За день до цього команди зіграють перший ознайомчий матч. Програма заходу передбачає перебування українців у Польщі протягом 3—7 жовтня.

Як зазначив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, для наших номінантів Всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч» це чудова нагода для підвищення рівня майстерності.

«Хлопці, які виборювали нагороди в самому масовому турнірі в Україні, мають гідно представити нашу державу в закордонному відрядженні.

Цей візит, ініційований польською стороною та підтриманий ФФУ, є чудовою нагодою для вивчення європейського досвіду та впровадження його в роботі ФФУ.

Також хлопці, яким випала честь представляти Україну в реалізації перших кроків цього проекту, відкриють для себе нові футбольні горизонти. Вони мають стати більш вмотивованими та відповідальними перед своєю командою, своїм містом, регіоном та країною.

Федерація футболу України й надалі буде підтримувати та заохочувати подібні проекти та сприяти розвитку масового футболу з метою подальшого системного розвитку та створення умов для самореалізації нашої футбольної молоді», — сказав Вадим Костюченко.

Підписатися на новини