Програма жовтневого збору національної команди України: Київ — Генуя — Харків

Збірна України розпочне свій другий у циклі збір найближчого понеділка, 8 жовтня. Цього дня викликані гравці та тренерський штаб прибудуть до Києва та розмістяться у готелі «Alfavito», що на даний момент є постійною резиденцією головної команди у столиці.

Вояж до Італії 

Щоправда, цього разу надовго у Києві синьо-жовті не затримаються. Потренувавшись увечері понеділка на  полі НТК імені Баннікова, вже наступного ранку команда вирушить до Генуї — виліт призначено на 12.30. На два дні українці оселяться у генуезькому Гранд-готелі «Savoia». Увечері 9 жовтня у нашої збірної — передматчеві заходи на стадіоні «Луїджі Ферраріс»: прес-конференція головного тренера Андрія Шевченка та одного з гравців команди (початок — о 18.45) та тренування на згаданій арені (початок — о 19.15 за європейським часом).

З Генуї — до Харкова

Після товариського матчу зі збірною Італії, який розпочнеться 10 жовтня о 20.45 за європейським часом, наша команда повернеться до готелю. Виліт додому призначено на ранок наступного дня (10.30). Після тригодинного перельоту команда розраховує прибути до Харкова, де традиційно мешкатиме у готелі Superior Golf & Spa Resort. Цього ж вечора синьо-жовті проведуть вечірнє тренування на стадіоні «Сонячний», що неподалік згаданого резорту.

День відкритих дверей

12 жовтня збірна України влаштовує День відкритих дверей. О 18.00 на стадіоні «Металіст» розпочнеться відкрите тренування, якому передуватиме прес-конференція головного тренера (у конференц-залі арени). Палка підтримка  уболівальників напередодні важливих матчів — продовження приємної традиції головної команди. Відтак збірники щиро запрошують своїх фанів бути разом з ними цього вечора.

Важливість Дванадцятого гравця

Звісно, це запрошення актуальне й для самого матчу, який відбудеться через чотири дні після відкритого тренування. Футболісти й тренери  переконані, що здобувати нові перемоги можливо лише разом з Дванадцятим гравцем. Тим більше, після відбуття покарання у попередньому домашньому матчі, синьо-жовтим відчутно бракує рідної підтримки, адже востаннє Україна грала при своїй аудиторії в офіційному матчі рівно рік тому!

За день до гри

15 жовтня, за день до матчу проти команди Чехії, національна команда України проведе ще одне тренування на ОСК «Металіст» — передматчеве, яке  розпочнеться о 19.00 (перші 15 хвилин заняття будуть відкритими лише для представників ЗМІ). Трохи раніше, о 18.30, головний тренер Андрій Шевченко та один із гравців збірної поспілкуються з мас-медіа у форматі прес-конференції.

16 жовтня — заключний і головний захід жовтневого збору — матч Ліги націй УЄФА проти збірної Чехії, який розпочнеться о 21.45 за українським часом. Українська команда впевнена, що цього прохолодного осіннього вечора точно не буде йти до своєї мети одна.

Олександр Гливинський, прес-секретар національної команди

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини