Вік-енд для футболістів збірної України: справжнє свято для Андрія Шевченка!

Минулі вихідні стали для головного тренера збірної України Андрія Шевченка святковими не лише через його 42-й день народження. Багато хто з його підопічних продемонстрував яскраву та результативну гру.

Утім, радувати наставника своїми звершеннями футболісти почали ще напередодні, у п’ятницю. Саме в цей день «Шахтар» розгромив у Львові «Карпати» (6:1), а чотири з шести м’ячів на свій рахунок записали наші збірники: дублем вистрілив Марлос, по голу забили Микола Матвієнко з Ярославом Ракіцьким. Окрім них, у складі переможців на поле виходили ще троє підопічних Андрія Шевченка: Андрій П’ятов, Сергій Кривцов та Тарас Степаненко.

У суботу Андрій Ярмоленко у складі «Вест Хему» взяв активну участь у домашній перемозі команди над «Манчестер Юнайтед» (3:1).

Цього ж дня Євген Коноплянка, що, як і Андрій Шевченко, відзначав свій день народження, допоміг «Шальке» у матчі з «Майнцем» результативним пасом перервати чорну смугу поразок у німецькій бундеслізі (1:0).

Забив у чемпіонаті Туреччини Євген Селезньов. Утім, його влучного удару для перемоги «Акхісару» над «Аланьяспором» виявилося недостатньо (1:2).

Свій перший матч у новому сезоні в англійській Прем’єр-лізі провів Олександр Зінченко, а його «Манчестер Сіті» спокійно обіграв «Брайтон» (2:0).

Закінчилася субота черговим гольовим пасом Руслана Маліновського, що допоміг «Генку» здобути впевнену перемогу над «Зюльте-Варегемом» (4:0).

У неділю «Андерлехт» Євгена Макаренка, який вийшов лише на заміну, не зміг на власному полі перемогти «Сент-Трюйден» Романа Безуса (0:0).

У чемпіонаті України важку перемогу над «Арсеналом-Київ» здобуло «Динамо» (1:0). У цьому матчі Олександр Хацкевич задіяв шістьох гравців збірної України: Дениса Бойка, Микиту Бурду, Віталія Буяльського, Сергія Сидорчука, Віктора Циганкова та Артема Бєсєдіна.

Весь матч у складі «Зорі» проти «Львова» (0:0) відіграв Олександр Караваєв.

У чемпіонаті Бельгії Роман Яремчук та Ігор Пластун взяли участь у виїзному поєдинку свого «Гента» проти «Антверпена» (2:2).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини