Ліга Європи. Успіх Маліновського, поразки Хачеріді та Селезньова

Одразу три гравці збірної України з’явилися у стартовому складі своїх клубів у перших поєдинках групового раунду Ліги Європи-2018/2019.

«Генк» Руслана Маліновського, який відіграв до фінального свистка, удома без проблем переміг шведський «Мальме» — 2:0. У другому турі групового раунду Ліги Європи (4 жовтня) «Генк» на своєму полі прийматиме норвезький «Сарпсборг».

У цьому сезоні Руслан Маліновський провів у складі бельгійського клубу 12 поєдинків, в яких забив сім м’ячів та віддав п’ять результативних передач.

«Акхісар» Євгена Селезньова на власному полі поступився «Краснодару» — 0:1. Український нападник відбігав увесь матч, та відзначився лише попередженням. У другому турі «Акхісар» зіграє на виїзді проти бельгійського «Стандарду».

У цьому сезоні Євген Селезньов провів у складі «Акхісара» чотири поєдинки, в яких забив три м'ячі, отримав по одній жовтій та червоній картці.

ПАОК Євгена Хачеріді бився в рідних стінах із грізним «Челсі» й зазнав мінімальної поразки — 0:1. Захисник збірної України провів на полі весь ігровий час, а його партнера по команді й кандидата до нашої національної збірної Євгена Шахова було замінено на 69-й хвилині. У другому турі ПАОК на виїзді протистоятиме білоруському БАТЕ.

У цьому сезоні Євген Хачеріді провів у складі ПАОКу шість матчів, в яких отримав три жовті картки.

Євген Макаренко вийшов на заміну на 83-й хвилині виїзного матчу його «Андерлехту» проти «Спартака» із Трнави. Втім, поява на полі українця нічого не змінила. Гості поступилися з рахунком 0:1. У другому турі «Андерлехт» вдома прийме загребське «Динамо».

У цьому сезоні Євген Макаренко провів у складі брюссельців вісім матчів, в яких віддав один результативний пас та отримав дві жовті картки.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.03.2024 14:17

Ліга Європи. Визначився суперник «Бенфіки» Анатолія Трубіна у чвертьфіналі

Сьогодні відбулося жеребкування чвертьфіналів та півфіналів Ліги Європ...

23.02.2024 13:20

Ліга Європи. «Бенфіка» Анатолія Трубіна дізналася свого суперника в 1/8 фіналу турніру

Сьогодні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи-2023/2024, в як...

22.02.2024 23:59

Ліга Європи. «Шахтар» програв «Марселю» й завершив єврокубковий сезон для України

Донецький «Шахтар» у матчі-відповіді стикового раунду Ліги...

15.02.2024 21:45

Ліга Європи. «Шахтар» розпочав виступ у плей-оф із нічиєї з «Марселем»

Донецький «Шахтар» стартував у плей-оф Ліги Європи домашні...

Підписатися на новини