Дитячий фестиваль футболу на НТК ім. В. Баннікова

Сьогодні, 15 вересня на НТК ім. В. Баннікова відбувся другий розіграш турніру з міні-футболу серед дитячих команд співробітників органів прокуратури. У змаганнях взяли участь 12 колективів із Волинської, Дніпропетровської, Київської, Луганської, Львівської, Полтавської, Харківської, Херсонської, Хмельницької областей, а також Києва.

Команди були поділені на три групи по чотири в кожній. За підсумками змагань, в яких юні футболісти проявили високу майстерність та, без перебільшення, дорослу волю до перемоги, до фіналу турніру пробилися команди Дніпропетровської та Київської областей. А за підсумками безкомпромісного вирішального поєдинку золоті медалі виборола команда Київської області. Бронзові нагороди дісталися колективу з Херсонської області.

 

Вітали переможців та всіх учасників змагань Генеральний прокурор України Юрій Луценко, перші віце-президенти Федерації футболу України Назар Холодницький і Вадим Костюченко, перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук, головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко та його асистент Василь Кардаш, а також капітан збірної України серед ветеранів Владислав Ващук.

«Це чудове спортивне свято, яке вже стає доброю традицією, і ми будемо її підтримувати та розвивати й надалі. Адже такі заходи зміцнюють спортивний і патріотичний дух молодого покоління та є чудовим сімейним дозвіллям. Вітаю всіх учасників! Разом ми переможемо!» — звернувся до юних футболістів Назар Холодницький.

Також Холодницький передав дітлахам вітання від президента федерації Андрія Павелка та запросив учасників турніру на матчі юнацької збірної U-17 проти Азербайджану (18-го та 20 вересня, початок — о 16.30) та юнацької збірної U-16 проти Бельгії (25-го та 27 вересня, 17.00), які відбудуться на НТК ім. В. Баннікова, а також на поєдинок молодіжної збірної проти Шотландії, який відбудеться 12 жовтня в Києві, та гру національної збірної України проти Чехії, яка відбудеться 16 жовтня в Харкові.

 

«Сьогодні на полі ви продемонстрували яскраву гру! Ви—  молодці! Вірте в себе і в майбутньому, коли виростете, дійте так, як потрібно для успішного розвитку України. Щиро вдячний батькам, які виховують таких чудових, активних і спортивних дітей. Також дякую федерації футболу, яка брала участь в організації змагань, та тренерам, які стежили та допомагали маленьким футболістам!» — відзначив Юрій Луценко.

Після завершення змагань почесні гості вручили переможцям і призерам заслужені нагороди та подарунки від Федерації футболу України, а всім учасникам змагань — новенькі м’ячі. 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.06.2019 22:38

До Дня захисту дітей УАФ провела «Фестиваль футболу BLOKHIN CUP-2019»

Сьогодні, 2 червня на полях НТК ім. В. Баннікова з ініціативи президен...

15.05.2019 17:07

Напередодні фіналу Кубку України в Запоріжжі відбулося нагородження учасників футбольного фестивалю

Запоріжжя живе футболом. Напередодні фінального поєдинку Кубку Ук...

13.05.2019 21:20

Іспити для кандидатів на отримання свідоцтва постійного посередника відбудуться 21 червня

8 травня відбулося засідання комітету з питань статусу та трансфе...

10.04.2019 16:25

До уваги ЗМІ! 13 квітня відбудуться матчі першого розіграшу BELANOV CUP

У суботу, 13 квітня стартує спільний проект Федерації футболу Укр...

Підписатися на новини