День фізичної культури і спорту для Національної гвардії України

У Головному управлінні Національної гвардії України відбулося урочисте святкування з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.

Окрім військовослужбовців Нацгвардії, у церемонії також взяв участь радник президента Федерації футболу України Валентин Латипов. Представник ФФУ привітав присутніх від імені Андрія Павелка та передав до музею Національної гвардії м’яч і футболку національної збірної з автографами гравців головної футбольної команди України.

«Щиро вітаю вас із цим чудовим спортивним святом і від імені президента федерації Андрія Павелка та усієї футбольної спільноти висловлюю вам подяку за плідну співпрацю в організації проведення матчів національної збірної в різних містах України та активну участь команд Національної гвардії у відкритому чемпіонаті АТО», — відзначив Валентин Латипов. Також радник президента ФФУ побажав військовослужбовцям міцного здоров’я, миру та достатку.

Своє вітання Латипов завершив традиційним гаслом «Слава Україні!», яке невдовзі стане офіційним привітанням у Збройних силах України та яке є офіційним оберегом національної збірної з футболу. 

Підписатися на новини