У Будинку футболу відбувся семінар для тренерів дитячих команд

Під егідою Інституту футболу на базі Дитячої академії ФФУ в Будинку футболу було проведено семінар з питань організації тренувального процесу з розвитку координаційних здібностей юних футболістів. 

У першій, теоретичній частині семінару головним спікером був відомий фахівець з питань дитячо-юнацького футболу Валерій Ніколаєнко. Валерій Вадимович ознайомив присутніх із презентаційними матеріалами стосовно вищезазначеної теми. 

Під час другої частини семінару, яка полягала в практичній площині, слухачі мали можливість переглянути організацію тренувального процесу з юними футболістами на футбольних майданчиках НТК ім. В. Баннікова. Майстер-класи з дітьми проводили володарі Pro-дипломів УЄФА Вадим Мандрієвський та Павло Матвійченко, яким допомагав відомий дитячий тренер Олег Давиденко.

По завершенні теоретичного блоку семінару всі слухачі отримали відповідні сертифікати про набуття нових знань та досвіду, а по закінченні майстер-класів на майданчиках ФФУ відзнаки були вручені юним вихованцям футбольних клубів, які взяли участь у заході. 

Начальник відділу юнацького футболу ФФУ Валерій Золотухін передав усім присутнім привітання від президента Федерації футболу України Андрія Павелка з Днем фізичної культури та спорту України, побажав міцного здоров’я та творчої наснаги у справах.

Підписатися на новини