Збірна України провела в Чехії передігрове тренування на стадіоні імені Мирослава Валенти

Після прибуття до Чехії, де на збірну України 6 вересня очікує перший матч Ліги націй, підопічні Андрія Шевченка розташувалися в місті Злін і після обіду та відпочинку вирушили до містечка Угерске Градіште, щоб провести на арені майбутнього поєдинку передігрове тренування.

Фото Павла Кубанова

Поспілкувавшись із представниками ЗМІ разом із півзахисником збірної Русланом Маліновським, Андрій Шевченко вивів команду на поле, недорахувавшись двох гравців із 25-ти, які були викликані для підготовки до матчів проти Чехії та Словаччини. Ще в Києві залишив розташування головної команди та вирушив до табору молодіжної збірної півзахисник Володимир Шепелєв. А вже в Чехії з’ясувалося, що в передігровому занятті не зможе взяти участь голкіпер Денис Бойко, якого турбують проблеми зі спиною, але він має всі шанси потрапити до заявки на гру.

Фото Павла Кубанова

Тому поки Андрій Шевченко з помічниками розігрівав гравців у куточку поля (до речі, команда вперше вийшла на заняття у новому комплекті форми білого кольору), на протилежному боці тренер воротарів синьо-жовтих Педро Харо працював разом з Андрієм Луніним та Андрієм П’ятовим. Причому наставник здебільшого підтримував молодшого кіпера компліментами за кожний вдалий сейв. 

Фото Павла Кубанова

Варто додати, що арена, на якій відбудеться поєдинок, вміщує вісім тисяч глядачів, а всі квитки на матч з українцями були продані ще тиждень тому, адже востаннє чеська збірна грала на цьому стадіоні вісім років тому, перемігши збірну Сан-Марино (7:0).

Не залишиться без підтримки завтра й синьо-жовта команда. Українським уболівальникам виділили цілий сектор за одними з воріт, тож за підопічних Андрія Шевченка гучно й несамовито будуть уболівати 900 українців, які прибули до Чехії з різних куточків світу.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.03.2024 15:07

Андрій Шевченко: «Ми вірили в нашу перемогу»

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував...

16.03.2024 09:00

Андрій Шевченко поспілкувався зі збірною України U-17, що вийшла на Євро-2024

15 березня президент УАФ Андрій Шевченко поспілкувався з гравцями та т...

05.03.2024 13:21

Президент УАФ Андрій Шевченко відвідав тренування збірної України, складеної з гравців з ампутацією кінцівок

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко відвідав занят...

Підписатися на новини