Руслан Забранський: «Щоб до міста корабелів завітав хтось із грандів, треба перемагати «Минай»

Учора в Будинку футболу відбулося жеребкування третього попереднього раунду Кубку України-2018/2019. Однією з пар суперників на цій стадії змагань стали друголіговий «Минай» та МФК «Миколаїв», що представляє першу лігу.

— Останнім часом «Миколаїв» один з етапів підготовки до сезону обов’язково проводить на Закарпатті, де створено належні умови для тренувань, немає проблем і зі спаринг-партнерами, — сказав головний тренер «містян» Руслан Забранський в коментарі офіційному сайту ФФУ. — Так от, у липні один із контрольних матчів ми грали з нашим майбутнім суперником у Кубку України — «Минаєм». Ця гра завершилася на нашу користь — 1:0.

Із того часу «Минай» поповнив свої лави кількома відомими виконавцями й — особливо на своєму полі — являє собою грізну силу. У цьому є заслуга й місцевих уболівальників, що із задоволенням підтримують свою команду, за яку виступають переважно вихованці закарпатського футболу. Але ми теж мріємо про те, аби до Миколаєва приїхав хтось з елітного ешелону, і постараємося довести, що можемо успішно грати й на чужому полі. Тим більше, що після тієї липневої перемоги над «Минаєм» психологічна перевага — на нашому боці…

Підписатися на новини