Як футболісти збірної України на день стали працівниками АЗК Glusco!

«Що будемо заправляти? Який хот-дог вам зробити?» Як футболісти збірної стали працівниками АЗК.

Наші футболісти талановиті не тільки на футбольних полях, що вони і довели сьогодні, пропрацювавши день на автозаправному комплексі Glusco у Києві. Троє гравців національної збірної — Андрій П’ятов, Тарас Степаненко та Віктор Коваленко — спробували себе в незвичних ролях. Заправити автомобілі клієнтів, зробити найсмачніші хот-доги чи допомогти підібрати необхідний розмір футбольної форми збірної — у футболістів все це вийшло на найвищому рівні!

Фото Павла Кубанова

Нові для себе професії Андрій, Тарас та Віктор освоювали на АЗК Glusco, що нещодавно відкрився у Солом’янському районі Києва. По-перше, вивчили фірмове вітання мережі: «Вітаємо на Глуско»! Отримавши необхідні інструкції з техніки безпеки, гравці збірної перейшли безпосередньо до роботи. Перше завдання — заправити автівки, помити лобове скло у автомобілів — збірники виконали неперевершено, за що навіть отримали чайові.

Фото Павла Кубанова

Для клієнтів Glusco така подія стала захоплюючою несподіванкою: не кожного дня воротар національної збірної Андрій П'ятов заправляє твоє авто та залишає автограф на лобовому склі. Особливо раділи діти — вони фотографувалися зі своїми кумирами та брали автографи.

Фото Павла Кубанова

Після заправки автівок гравці перейшли на касу. З наснагою готували хот-доги та продавали товари з магазину Glusco. Найсмачніший хот-дог вийшов у Віктора Коваленка, а найкращим продавцем футбольної форми збірної, яку можна придбати безпосередньо на АЗК, виявився Тарас Степаненко! Він розповів про виробника і допоміг обрати необхідний розмір. Андрію П’ятову сподобалися картки лояльності Glusco Club лімітованої серії із зображенням гравців національної збірної, які він активно пропонував клієнтам.

Підписатися на новини