Представники ФФУ та УЄФА проведуть семінар для тренерів ДЮСШ Херсонщини та Миколаївщини

Співробітники Федерації футболу України за участі представника УЄФА обговорюватимуть актуальні питання із тренерами ДЮСШ Херсонської та Миколаївської областей.

Семінар пройде у Херсоні 25 серпня 2018 року. На ньому будуть розглянуті актуальні питання розвитку дитячо-юнацького футболу. Про це повідомив голова відділу юнацького футболу ФФУ Валерій Золотухін на прес-конференції з нагоди початку в регіоні IV Всеукраїнського турніру з футболу «Крим — це Україна» серед юнацьких команд, сформованих із футболістів 2003 року народження.

«25 серпня о 13-й годині ми розпочнемо у приміщенні Херсонської обласної державної адміністрації форум для тренерів. Ми запросили всіх футбольних тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Херсон та Херсонської області. Також запросили дитячо-юнацьких тренерів сусідньої Миколаївської області, і сподіваюсь, вони відгукнуться. Семінар буде досить цікавим — головним питанням є безпосередньо організація змагань. Ми поспілкуємося з Роджером Мейхтрі із УЄФА про те, яким чином краще нам це робити. Сподіваюсь, що він дасть нам поради», — приводить слова Валерія Золотухіна Укрінформ.

Другим питанням обговорення буде виплата професіональними футбольними клубами компенсацій дитячо-юнацьким спортивним закладам за підготовку ними юних футболістів. Третє питання — організація тренувального процесу юних гравців. «Семінар буде практичною базою для наших тренерів», — підкреслив Золотухін.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.12.2022 14:01

Інклюзивні футбольні секції проєкту УАФ запроваджено на Волині

Проєкт УАФ «Інклюзивні футбольні секції» запроваджено в Лу...

12.05.2022 14:10

Координаційний центр УАФ за сприяння Даріо Срни відправив групу дітей до Хорватії

11 травня група дітей, які є вихованцями СДЮШОР «Юність» т...

Підписатися на новини