У Херсоні стартував IV традиційний турнір «Крим — це Україна»

20 серпня в Херсоні на стадіоні «Кристал» відбулося урочисте відкриття та старт IV традиційного Всеукраїнського турніру «Крим — це Україна» серед команд 2003 року народження.

Одразу після урочистого відкриття, в якому взяли участь начальник управління з питань фізичної культури та спорту Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Кан та начальник відділу юнацького футболу Федерації футболу України Валерій Золотухін, розпочалися перші ігри турніру.

Фото ffu.ua

Цього року у турнірі беруть участь вісім команд: СДЮШОР «Кристал» (Херсон), ДЮСШ «Чорноморець-11» (Одеса), УФК «Олімпік» (Харків), ВУФК «Торпедо» (Миколаїв), ФК «Динамо» (Київ), ФК «Дніпро», ФК «ВRW-ВІК» (Володимир- Волинський), СК «Азовсталь» (Маріуполь). Після ігор у групах, які прийматимуть Херсон та село Чулаківка Голопристанського району, 23-го числа пройдуть стикові поєдинки за 5-е та 7-е місця між командами, які фінішують у групах на третій та четвертій позиціях. 24 серпня — день півфіналів, 26-го — матч за третє місце та фінал.

Фото ffu.ua

Перед урочистим відкриттям турніру у приміщені Херсонської ОДА відбулася прес-конференція з нагоди старту турніру «Крим — це Україна», на якій організатори змагань та начальник управління з питань фізичної культури та спорту Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Кан побажали футболістам успіхів, красивих голів і перемог.

Фото ffu.ua

НОВИНИ ПО ТЕМІ
29.08.2021 21:12

Переможцем турніру «Крим — це Україна» стала команда київської КДЮСШ «Чемпіон»

На Херсонщині завершився розіграш шостого традиційного всеукраїнського...

25.08.2021 16:01

На Херсонщині стартував шостий традиційний турнір «Крим — це Україна»

Цього разу у змаганнях, які проходитимуть із 25-го по 29 серпня, ...

29.08.2019 13:43

УАФ та Федерація футболу АР Крим провели майстер-клас для дітей-переселенців

У середу, 28 серпня організаторами V Всеукраїнського турніру «Кр...

Підписатися на новини