Андрій Павелко нагородив юнацьку збірну України U-19, яка повернулася з Євро-2018

Сьогодні, 30 липня юнацька збірна України U-19 повернулася з Фінляндії, де брала участь у фінальній частині чемпіонату Європи-2018.

У Будинку футболу синьо-жовтих вітав президент Федерації футболу України Андрій Павелко. Нагадаємо, що команда U-19 під керівництвом Олександра Петракова здобула бронзові нагороди чемпіонату Європи та виборола путівку до фінальної частини чемпіонату світу, яка відбудеться наступного року в сусідній Польщі.

«Ви для нас справжні герої, — звернувся президент ФФУ до гравців і тренерів збірної України. — Ви ввійшли до четвірки кращих збірних Європи та отримали дуже гарний досвід на цьому футбольному форумі. Упевнений, що до старту на чемпіонаті світу ви підійдете у бойовому складі, а тренерський штаб врахує досвід виступів на Євро-2018. Ми ж зі свого боку створимо всі необхідні умови для того, щоб збірна ефективно підготувалася до мундіалю, який відбудеться в Польщі. Бажаю вам плідних тренувань і успішних виступів за свої рідні клуби, а також ефективної підготовки до відповідального турніру та нагоди вписати свої імена в історію світового футболу. Низькій уклін тренерському штабу збірної за проведену роботу. Уся футбольна Україна вболіває за вас, і я бажаю, щоб цей настрій підтримував вас на майбутньому мундіалі».

Фото Павла Кубанова

Президент Федерації футболу України вручив усім гравцям команди відзнаки ФФУ, тренерам — медалі ФФУ «За заслуги», а співробітникам адміністрації збірної — почесні грамоти. Також усі гості федерації отримали від Андрія Павелка подарунки та цінні сувеніри.

Головний тренер синьо-жовтих Олександр Петраков подякував керівництву ФФУ, висловив своє захоплення виступом команди на Євро-2018 та пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб юнацька збірна гідно представила Україну на майбутньому чемпіонаті світу.

Фото Павла Кубанова

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи у Фінляндії юнацька збірна України вийшла до півфіналу турніру з першого місця в групі, обігравши однолітків із Франції та Туреччини та зігравши внічию з Англією. Такий результат дозволив команді представляти Україну на чемпіонаті світу, який відбудеться 2019 року в Польщі.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.05.2020 17:23

Медальна галерея збірних України. U-19: бронза Євро-2018

Останні успіхи збірних України, зокрема, національної команди —...

31.10.2018 13:02

Данило Сікан: «В еліт-раунді хотів би зіграти з топ-збірною Європи»

Нападник юнацької збірної України U-19 Данило Сікан вважає закономірно...

03.08.2018 16:20

Денис Попов: «На поєдинок проти Франції готувалися як до вирішального матчу в житті»

Захисник юнацької збірної України (U-19) Денис Попов розповів про свої...

28.07.2018 13:02

Юнацька збірна України вп’яте у своїй історії стала призером чемпіонату Європи

Успіх юнацької збірної України U-19, яка на Євро-2018 у Фінляндії проб...

Підписатися на новини