Фестиваль чемпіонів у Київській області — на «Футбольних канікулах із ФФУ»

У суботу, 28 липня в селі Княжичі, що на Київщині, в рамках проекту «Футбольні канікули з ФФУ» пройшов Фестиваль чемпіонів «Відкриті уроки футболу».

60 місцевих хлопчиків та дівчат, а також їхні батьки були у справжньому захваті від майстер-класів і занять, які провели відомий екс-футболіст та один із тренерів молодіжної збірної України Василь Кардаш, волонтери проекту, заслужені вчителі України та відомі дитячі тренери Сергій Чешейко, Віктор Твардовський, Віталій Білоконь, Дмитро Лазебний, Світлана Вєдєрнікова та інші. Привітав дітей зі святом футболу й сільський голова Віктор Петренко.

 

Кожен учасник фестивалю отримав від Федерації футболу України футбольний м’яч, пам’ятні сувеніри, альбом із фото своїх кумирів із національної збірної, диплом, а головне — багато позитивних вражень та емоцій.

«Підтримка дитячого та масового спорту була і є одним із пріоритетів Федерації футболу України. Футбол має велику об’єднуючу силу та допомагає соціалізації дітей. Проект постійно розвивається і стає дедалі масовішим», — зазначив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко.

 

«Футбольні канікули з ФФУ» продовжуються, тривають регулярні заняття й заходи. Так, зокрема, 10 серпня на НТК ім. В. Баннікова відбудеться футбольне свято за участю дітей-переселенців та дітей воїнів АТО, які перебувають зараз у таборі «Артек» у Київській області.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
06.07.2018 15:43

Вадим Костюченко: «Футбольні канікули з ФФУ стають дедалі популярнішими, проект продовжує розвиватися»

На тренувальних полях НТК ім. В. Баннікова триває третій тиждень реалі...

27.06.2018 17:10

Два нові футбольні майданчики відкрито в Черкаській області

Перший віце-президент Федерації футболу України Олег Протасов та голов...

Підписатися на новини