Акредитація ЗМІ на матч Ліги націй Україна — Словаччина

Прес-служба Федерації футболу України нагадує про процес акредитації представників засобів масової інформації на матч другого туру Ліги націй УЄФА між національними збірними командами України та Словаччини, який відбудеться 9 вересня у Львові на стадіоні «Арена Львів» (початок — о 16.00).

Останній день прийому заявок — 3 вересня (15.00).

Нагадуємо, що акредитація здійснюється виключно на сайті Федерації футболу України. Заявки, оформлені неналежним чином і невчасно надіслані, будуть внесені до списку очікування та розглядатимуться за день до проведення матчу.

У зв’язку з підвищеним інтересом мас-медіа до цього поєдинку інформуємо про введення ліміту на кількість акредитованих журналістів від одного видання. Зокрема:

— телебачення (представники телевізійних компаній, що не мають права на трансляцію) — один журналіст та один оператор;

— друковані та інтернет-видання — один журналіст та один фотокореспондент.

Враховуючи зазначене вище, акредитації видаються окремо на кожне видання, незалежно від кількості поданих заявок. Пріоритет надається спеціалізованим спортивним та загальнонаціональним ЗМІ, які постійно публікують авторські матеріали про виступи національної збірної.

Про дату, час та місце видачі акредитаційних карток буде повідомлено додатково.

Увага! У зв’язку із запуском нової платформи акредитації представників мас-медіа, а також для уточнення даних просимо журналістів повторно пройти процедуру реєстрації в розділі «Реєстрація». Після активації акаунту надійде повідомлення на вказану адресу електронної пошти, після цього представники ЗМІ матимуть змогу обрати подію в розділі «Акредитація» у власному кабінеті.  

Реєстрація кожного представника ЗМІ є одноразовою, акредитація ж на кожну наступну подію — унікальною. Анонси про акредитацію зареєстрований користувач буде отримувати на електронну адресу, вказану в процесі реєстрації. Якщо під час реєстрації виникли питання, зателефонуйте за номером +38 (044) 521 05 33 або напишіть нам на [email protected]. Якщо ви вже зареєстрований користувач, то ввійдіть у систему в розділі «Акредитація» й подайте заявку на подію.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
04.04.2024 11:00

Рейтинг ФІФА. Національна збірна України піднялася на 22-ге місце

ФІФА оновила рейтинг національних збірних, в якому Україна п...

26.03.2024 22:52

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України переграв команду Олександра Петракова

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

25.03.2024 22:00

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України поступився в контрольному матчі

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

22.03.2024 23:44

Ліга націй-2024/2025. Суперники збірної України зіграли товариські поєдинки

Суперники збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/...

Підписатися на новини