Випускний матч у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Учора, 26 липня, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся товариський поєдинок між командами майбутніх випускників та офіцерів інституту.

Цю футбольну зустріч можна назвати своєрідним спортивним випускним для курсантів військового навчального закладу, які вже цієї суботи отримають погони лейтенантів. У запеклій боротьбі перемога врешті дісталась майбутнім лейтенантам із рахунком 8:4.

 

На святковий захід завітали почесні гості — радник президента Федерації футболу України Валентин Латипов та ветеран національної збірної України, дев’ятиразовий чемпіон України, шестиразовий володар Кубка України, дворазовий володар Суперкубка України, учасник чемпіонату світу 2006 року Владислав Ващук.

«Щиро вітаю вас із майбутнім випуском та низький уклін вам від президента ФФУ та усієї футбольної спільноти України за вашу мужність та сміливість, проявлену у виборі такої відповідальної професії військового. Ви вже є героями, і я впевнений, що наша держава пишатиметься такими захисниками. Бажаю вам успіхів у нелегкій службі та нехай всяка біда та негаразди завжди обходять вас стороною!», — побажав учасникам матчу Валентин Латипов.

 

«Продовжуйте славні військові традиції та перемагайте ворогів заради миру в Україні. Це чудово, що свій вільний час ви присвячуєте футболу, адже це гра, яка об’єднує мільйони, об’єднує Україну», — звернувся до курсантів Владислав Ващук. 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.12.2020 15:08

D-дипломи Української асоціації футболу вперше отримали військовослужбовці Збройних сил України

У Національному університеті оборони України ім. Івана Черняховського...

08.11.2019 13:00

У Національній академії Держприкордонслужби урочисто відкрили нове футбольне поле

7 листопада в Національній академії Державної прикордонної служби Укра...

Підписатися на новини