Сергій Ковалець: «Для нашої молоді за щастя зіграти на «Металісті»

Головному тренеру київської «Оболоні-Бровар» Сергію Ковальцю свого часу в ролі футболіста доводилося ставати володарем Кубка колишнього Союзу, незалежної України, були в його біографії й поразки у фінальних матчах. Отже, можна сказати, що він бувалий кубковий боєць…

— Те, що «Оболоні-Бровар» у другому попередньому раунді розіграшу Кубка України дістався «Металіст 1925», як на мене, вдалий жереб, — сказав Сергій Ковалець. — Бо для наших молодих футболістів за щастя отримати можливість продемонструвати своє вміння на такій сучасній арені, як у Харкові. Зрештою, «Металіст 1925» хоч і дебютант першолігової першості, але в його складі є чимало здібних виконавців, тому, переконаний, буде цікаво.

Знаєте, для «Оболоні-Бровар» кожен матч — це виклик, адже в міжсезоння лави «пивоварів» із різних причин залишили відразу 13 футболістів. І, звичайно, дуже хочеться, щоб наш кубковий шлях був якомога довшим, бо моїм підопічним дуже потрібна ігрова практика. Поки що ж головне — стабілізувати склад, намагатися демонструвати комбінаційний футбол, повернути вболівальників на трибуни. А вже потім будемо думати про підвищення в класі та підкорення кубкових вершин.

Підписатися на новини