Юнацька збірна України U-19: ситуація з травмованими в команді Олександра Петракова

У Фінляндії, де юнацька збірна України (футболісти не старші 1999 року народження) готується до Євро, за індивідуальною програмою працює тільки Олексій Кащук.

Сьогодні ввечері підопічні Олександра Петракова проведуть двосторонку, яка стане останньою репетицією перед стартом Євро.

Нагадаємо, що відкриють для себе чемпіонат Європи синьо-жовті 17 липня поєдинком проти збірної Франції. 20 липня суперником збірної України буде команда Англії, а 23-го — збірна Туреччини. В іншій групі виступатимуть команди Італії, Португалії, Норвегії та Фінляндії. До півфіналу турніру вийдуть по дві кращі збірні своїх квартетів.

За п'ять днів до початку змагань проблеми зі здоров'ям є тільки в Олексія Кащука, який отримав травму ще в середині травня. Зараз нападник «Шахтаря» працює за індивідуальною програмою, але ось-ось повинен приєднатися до загальної групи, в якій вже тренується Віктор Корнієнко. Захисник «Шахтаря» вже залікував травму коліна, отриману в спарингу з «Колосом».

Утім, без втрат на старті турніру синьо-жовті все одно не обійдуться. Нагадаємо, що той самий Кащук та захисник «Дніпра-1» Олександр Сафронов пропустять матч із Францією через перебір жовтих карток, які в юнацьких змаганнях переносяться з еліт-раунду у фінальну частину чемпіонату Європи.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини