Кращі вихованці «Футбольних канікул із ФФУ» та діти героїв АТО візьмуть участь у літньому таборі Ukrainian Soccer Skills

8 липня за підтримки Федерації футболу України та благодійного фонду «Розвиток футболу» в Києві стартував проект Ukrainian Soccer Skills — літній футбольний табір, де діти зможуть удосконалити свою ігрову техніку та знайти нових друзів. Урочисте відкриття табору відбулося в Будинку футболу.

«Дякую українській стороні за допомогу в проведенні першого міжнародного табору в Україні», — відзначив під час церемонії відкриття президент проекту Кшистоф Кунік.

Фото Павла Кубанова

Натомість начальник відділу Юнацького футболу ФФУ Валерій Золотухін акцентував увагу на вкладі національної асоціації в розвиток дитячого та юнацького футболу в Україні. «Наша федерація чудово розуміє, що діти — це майбутнє підсилення наших збірних команд, тому ми докладаємо всіх необхідних зусиль для створення комфортних умов для зростання майбутніх футбольних зірок України», — зазначив Золотухін. 

Фото Павла Кубанова

Після урочистої частини відкриття учасники табору вийшли на стадіон ФФУ ім. В. Баннікова й розпочали заняття. Першими за графіком стали тести, які мають надати тренерам попередню інформацію про гравців. Після цього, вже 9 липня, юних футболістів розділять на групи відповідно до вмінь, і в кожній з міні-груп (по чотири чоловіки) працюватимуть топ-спеціалісти з різних країн Європи.

Фото Павла Кубанова

Загалом у проекті візьмуть участь близько 60-ти дітей та юнаків віком від семи до 19-ти років. Варто зазначити, що серед них будуть і кращі учасники проекту «Футбольні канікули з ФФУ», який стартував у середині червня на тренувальних полях НТК ім. В. Баннікова.

Фото Павла Кубанова

Окрім того, займатися з тренерами міжнародного футбольного табору будуть діти загиблих героїв АТО. Табір триватиме до 14 липня.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.06.2019 22:38

До Дня захисту дітей УАФ провела «Фестиваль футболу BLOKHIN CUP-2019»

Сьогодні, 2 червня на полях НТК ім. В. Баннікова з ініціативи президен...

15.05.2019 17:07

Напередодні фіналу Кубку України в Запоріжжі відбулося нагородження учасників футбольного фестивалю

Запоріжжя живе футболом. Напередодні фінального поєдинку Кубку Ук...

13.05.2019 21:20

Іспити для кандидатів на отримання свідоцтва постійного посередника відбудуться 21 червня

8 травня відбулося засідання комітету з питань статусу та трансфе...

10.04.2019 16:25

До уваги ЗМІ! 13 квітня відбудуться матчі першого розіграшу BELANOV CUP

У суботу, 13 квітня стартує спільний проект Федерації футболу Укр...

Підписатися на новини