U-19: перед поїздкою до Фінляндії збірна України провела два спаринги

У рамках підготовки до Євро-2019 юнацька збірна України U-19 провела два товариські поєдинки. 

Сьогодні у Ворзелі синьо-жовті відіграли два спаринги проти «Колоса» із Ковалівки. Збірна України непогано розпочала першу гру — небезпечно головою пробив Андрій Кулаков. А на 22-й хвилині відзначився півзахисник «Карпат» Андрій Ременюк, який завдав точного удару з далекої відстані під штангу.

Фото Павла Кубанова

У другому таймі команда U-19 була більше зосереджена на обороні власних воріт і атакувала не так успішно. Непоганий момент мав Микола Мусолітін, але пробив у голкіпера «Колоса». Також варто відзначити впевнені дії воротарів Андрія Кожухаря та Дмитра Різника, які відстояли по тайму. У результаті юнацька збірна здобула мінімальну перемогу над представником першої ліги. 

Фото Павла Кубанова

Товариський матч 

Україна (U-19) — «Колос» (Ковалівка) — 1:0 (1:0) 

Гол: Ременюк (22).

Україна (U-19): Кожухар (Різник, 46), Сафронов, Веремієнко, Семенов, Снурніцин, Чех, Бєляєв, Дорошенко, Мусолітін, Кулаков, Ременюк. 

Попередження: Кулаков, Чех. 

У другому поєдинку синьо-жовті грали за схемою із п’ятьма захисниками. Головний тренер випустив гравців, які не брали участі в першому спарингу. Виключенням став Ігор Снурніцин, який на початку другого тайму замінив травмованого Віктора Корнієнка.

Фото Павла Кубанова

До отриманого пошкодження саме захисник «Шахтаря» забив єдиний м’яч збірної, на 38-й хвилині реалізувавши пенальті. Перед цим на початку зустрічі «Колос» відкрив рахунок завдяки влучному удару у «дев’ятку» з-за меж штрафного майданчика.

Фото Павла Кубанова

У другій половині поєдинку гра стала більш силовою. «Колос» атакував гостріше, тож Владиславу Кучеруку довелося кілька разів виручати команду. У складі синьо-жовтих виділявся Сергій Булеца, який брав гру на себе. У підсумку другий спаринг завершився внічию.

Товариський матч 

Україна (U-19) — «Колос» (Ковалівка) — 1:1 (1:1) 

Гол збірної України: Корнієнко (38, з пенальті). 

Україна (U-19): Кучерук, Попов, Бондар, Миколенко, Конопля, Дришлюк, Хахльов, Корнієнко (Снурніцин, 51), Цитаїшвілі, Супряга, Булеца. 

Уже завтра зранку юнацька збірна України вирушає до Фінляндії, де 16—29 липня проходитиме континентальний форум. У груповому раунді синьо-жовті зіграють із Францією (17 липня), Англією (20 липня) і Туреччиною (23 липня). 

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
12.01.2023 17:00

УАФ та Олександр Петраков: взаємна подяка за роботу

Українська асоціація футболу припиняє співпрацю з головним тренером на...

09.10.2022 15:24

Олександр Петраков: «Боятися нікого не треба. Боротьба попереду, мотивація буде на найвищому рівні»

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував підсу...

28.09.2022 01:42

Олександр Петраков: «Не вистачило реалізації. Коли є моменти, треба забивати...»

У заключному матчі Ліги націй-2022/2023 збірна України зіграла внічию...

26.09.2022 13:21

Олександр Петраков: «Ми дуже хочемо завтра реабілітуватися й піднятися в Лігу А»

Напередодні матчу Ліги націй із Шотландією головний тренер національно...

Підписатися на новини