Вадим Костюченко: «Футбольні канікули з ФФУ стають дедалі популярнішими, проект продовжує розвиватися»

На тренувальних полях НТК ім. В. Баннікова триває третій тиждень реалізації нового проекту Федерації футболу України — «Футбольні канікули».

За цей час тренування з кваліфікованими тренерами відвідали десятки хлопчиків та дівчаток віком від п’яти до 15-ти років. Загалом статистика участі малечі та підлітків у проекті ФФУ тішить: у середньому одне тренування відвідують близько 25-ти юних спортсменів, а протягом тижня ця цифра сягає 100.

«Щоб зробити канікули ще цікавішими, Федерація футболу України продовжує розвивати ініціативу, — розповідає перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко. — Ми залучаємо до участі в тренувальному процесі зіркових тренерів, зокрема, Василя Кардаша, Володимира Єзерського, Олександра Головка. Також запрошуємо долучатися до футбольних канікул вихованців літніх таборів різних районів Києва та дітей з особливими потребами. Проект постійно розвивається і стає дедалі масовішим, хоча від його старту минуло лише три тижні. В перспективі ця ініціатива охоплюватиме велику кількість дітей та даруватиме їм гарні емоції та цікавий спортивний досвід», — відзначив Вадим Костюченко.

Нагадаємо, що «Футбольні канікули з ФФУ» розпочалися 16 червня та проходять на якісних полях НТК ім. В. Баннікова. Діти мають змогу займатися з кваліфікованими тренерами, які проводять майстер-класи та навчають юних спортсменів навичкам та різним технічним елементам футболу. Також діти грають у футбол та отримують подарунки від Федерації футболу України — новенькі м’ячі та сертифікати на відвідування матчів національної збірної.

Тренування в рамках «Футбольних канікул з ФФУ» відбуваються чотири рази на тиждень: по вівторках та четвергах із 16.00 до 17.00, по суботах та неділях із 10.00 до 11.00. Діткам при собі необхідно мати довідку від лікаря про стан здоров’я та письмовий дозвіл від батьків, а також спортивну форму і взуття.

 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 16:42

На столичному НТК ім. В. Баннікова пройшов київський регіональний відбірний етап турніру «Кубок нації»

7 жовтня в Києві на НТК ім. В. Баннікова продовжилися змагання відбору...

11.09.2023 08:44

Під час зустрічі у Вроцлаві представники УЄФА запевнили УАФ у подальшій підтримці

У Вроцлаві, де пройшов матч відбору Євро-2024 Україна — Англія (...

29.07.2022 17:03

У День Української Державності на Хмельниччині відкрили реконструйований стадіон

Проєкт у Кам’янець-Подільському було реалізовано в рамках програ...

23.10.2021 20:35

Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко взяв участь у церемонії відкриття відновленої академії «Металіст»

23 жовтня в Харкові відбулася церемонія офіційного відкриття футбольно...

Підписатися на новини