Ігор Леонов: «У фіналі чемпіонату ДЮФЛУ львів'яни вчинили «Шахтарю» гідний опір»

Головний тренер юнацької команди «Шахтар» (U-17) Ігор Леонов прокоментував успіх своїх підопічних у фінальному матчі проти «УФК-Карпати» (1:0), за підсумками якого донеччани стали чемпіонами ДЮФЛУ у своєму віці:

—  У першу чергу хотів би відзначити, що у фіналі ми зустрілися з дуже гідним суперником. Львів'яни в півфіналі обіграли київське «Динамо», тому опонент у нас був більш ніж серйозний. «УФК-Карпати» самі грають у футбол і дають це робити іншим.

У підсумку фінальний матч вийшов складним, але гідним свого статусу. У першому таймі «Шахтар» забив гол завдяки вправним діям Михайла Мудрика, який обіграв кількох суперників і відправив м'яч у сітку дальнім ударом, заскочивши зненацька воротаря. Другий тайм пройшов уже більш нервово, львів'яни атакували, але в нас був шанс у контратаці поставити крапку. Хлопці молодці, дотерпіли і в підсумку довели справу до перемоги, вистояли.

За півроку роботи з командою надто великих змін мені вносити не доводилося. Можу сказати, що нам пішли на користь у рамках підготовки до фіналу турніри в Чернівцях та в Італії. Хлопці отримали необхідний досвід, загартувалися. Чемпіонат вони пройшли рівно, а в шести останніх поєдинках не пропустили жодного м'яча.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.03.2024 13:07

Кубок ДЮФЛУ-2024 серед команд U-16: переможцем турніру став львівський «Рух»

Сьогодні, 16 березня визначився володар Зимового кубка Дитячо-юнацької...

10.03.2024 14:02

Кубок ДЮФЛУ-2024 серед команд U-16: трофей розіграють «Динамо» та «Рух»

Зіграно матчі 1/2 фіналу Кубку Дитячо-юнацької футбольної ліги України...

04.11.2023 14:05

21 український тренер отримав С-ліцензії УЄФА

Завершилося навчання в черговій, п’ятій за ліком, навчальній гру...

30.06.2023 14:03

Кубок ДЮФЛУ-2023: відбулися фінальні матчі в чотирьох вікових категоріях (оновлено)

24-го та 25 червня на базі «Княжа-Арена» в с. Щасливе відб...

Підписатися на новини