ДЮФЛУ: тренери оцінили рівень організації фінального турніру серед команд U-17

У Запоріжжі триває фінальний турнір Дитячо-юнацької футбольної ліги серед команд U-17.

Сьогодні відбудуться півфінальні поєдинки. Раніше планувалося, що фінал та гра за третє місце будуть проведені на стадіоні «Славутич-Арена», але комісія УЄФА визначила, що газон на ньому не відповідає стандартам Союзу європейських футбольних асоціацій. Тому зараз відбувається заміна трав’яного покриття, на якому луганська «Зоря» у новому сезоні буде приймати суперників у Лізі Європи.

Отже, 1 липня володарі золотих та бронзових нагород першості ДЮФЛУ серед команд U-17 будуть визначені на запорізькому стадіоні «Торпедо». Саме на цьому стадіоні 7 травня 2002 року Валерій Лобановський провів свій останній матч. Організатори змагань запланували, що юні футболісти вшанують пам’ять великого тренера.

Тим часом тренери команд-учасниць фінального турніру оцінили рівень організації змагань, висловившись щодо харчування, умов проживання, якості полів, транспортного та інформаційного забезпечення. Інтерв’ю з тренерами розміщено на сторінці ДЮФЛУ у Facebook.  

Сергій Процюк («Динамо» Київ): «Умови проживання нормальні. Є побажання, щоб дещо покращилося харчування. Воно якісне, але порції замалі. Поля на базі запорізького «Металурга» гарної якості. Якщо загалом оцінити організацію, поставив би четвірку за п’ятибальною шкалою».

Олександр Алімов («Шахтар»): «Ми дуже задоволені організацією турніру. Були деякі нюанси з харчуванням, але все було дуже швидко налагоджено. Нам ніщо не заважає у підготовці до ігор. Гарна організація, гарні ігрові умови. Те саме стосується харчування, проживання. Нам залишається тільки виходити на поле та демонструвати, на що ми здатні».

Іван Шуга («Карпати» Львів): «Щодо проживання — більш-менш нормальні умови. Ми сюди приїхали в першу чергу грати у футбол, тому великих претензій немає. Щодо харчування — ми підійшли на кухню і все вирішили. Відносно полів — вони хорошої якості, все нормально. Автобус не запізнюється, з транспортом і логістикою все чітко, мені подобається».

Олександр Кондратенко («Зміна-Оболонь» Київ): «Ми граємо у Запоріжжі другий рік. Цього разу стало ще краще, організатори зробили висновки. З кожним роком турнір стає все більш цікавим. Зростає і рівень футболу, і рівень побутових умов. Нам все сподобалося, дякуємо Федерації футболу України».

Іван Богатир (ДЮСШ «Металург» Запоріжжя): «Що стосується побутових умов та якості полів — все на досить високому рівні. Зрозуміло, що над цим треба працювати. Але щодо харчування, проживання, транспорту — наша команда всім задоволена, ніяких нарікань немає».

Дмитро Гордієнко («Дніпро» Дніпро): «Організація на нормальному рівні для ДЮФЛ, поля для дітей відмінної якості. У нас у Дніпрі вони такі самі. Щодо харчування та проживання — нормальна організація. У нас ніяких претензії немає, із задоволенням брали би участь знову у таких змаганнях».

Андрій Заболотний («Арсенал-Київ»): «Ми задоволені організацією, проживаємо на березі Дніпра, у гарному місці. Є все, щоб готуватися до ігор. Ніяких питань не виникає. Була у перший день ситуація з харчуванням, ми поспілкувалися й усе вирішили».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.03.2024 13:07

Кубок ДЮФЛУ-2024 серед команд U-16: переможцем турніру став львівський «Рух»

Сьогодні, 16 березня визначився володар Зимового кубка Дитячо-юнацької...

10.03.2024 14:02

Кубок ДЮФЛУ-2024 серед команд U-16: трофей розіграють «Динамо» та «Рух»

Зіграно матчі 1/2 фіналу Кубку Дитячо-юнацької футбольної ліги України...

04.11.2023 14:05

21 український тренер отримав С-ліцензії УЄФА

Завершилося навчання в черговій, п’ятій за ліком, навчальній гру...

30.06.2023 14:03

Кубок ДЮФЛУ-2023: відбулися фінальні матчі в чотирьох вікових категоріях (оновлено)

24-го та 25 червня на базі «Княжа-Арена» в с. Щасливе відб...

Підписатися на новини