Два нові футбольні майданчики відкрито в Черкаській області

Перший віце-президент Федерації футболу України Олег Протасов та голова Федерації футболу Черкаської області, народний депутат Владислав Голуб відкрили в селах Гельмязів та Вознесенськ Черкаської області два нових футбольних поля з високоякісним штучним покриттям.

«Не можу не відзначити, з яким нетерпінням чекали футболісти й уболівальники, щоб врешті ступити на штучний зелений газон, а ще більше — забити перший, довгоочікуваний м’яч у нові ворота. Щиро радий, що мрія людей і наш спільний із моїм колегою, президентом Федерації футболу України Андрієм Павелком, задум втілилися в життя. Два футбольних поля збудували в рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України», — відзначив на церемонії відкриття Владислав Голуб.

 

За його словами, особливо приємно, що такі майданчики з'являються не тільки в обласних центрах, а й у невеличких населених пунктах. «Сподіваюся, що тут зростатимуть майбутні українські чемпіони. Окрема подяка першому віце-президенту Федерації футболу України Олегу Протасову за візит на урочисте відкриття майданчиків, за той запал і ті настанови спортсменам, які дав легендарний футболіст. Вірю, що попереду — тільки перемоги!» — підкреслив голова обласної федерації футболу.

Олег Протасов також побажав юним футболістам перемог та успішної футбольної кар’єри в майбутньому. «У моєму дитинстві ми могли тільки мріяти про такі комфортні поля, але це не заважало нам любити футбол і присвячувати цій чудовій грі весь вільний час. Упевнений, що маючи такі умови для занять спортом, наше майбутнє, маленькі футболісти, зможуть досягнути згодом великих перемог», — зазначив Олег Протасов.

 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини